Aktywne Wpisy
Wiecie co to pacjento? To jakaś nowa forma? Dziś zobaczone u lekarza, na NFZ xd
pyroxar +32
Wziąłem kalkulator do ręki i jestem w ciężkim szoku: żeby móc dorobić się domu o powierzchni 250m, ziemię - muszę mieć 2,5 mln(nie mam ziemii). Obecnie, musiałbym na to pracować 40 lat, i odkładać wszystko co zarobię praktycznie. Nie jeść, nie mieć domu, nie mieć nic. Jeśli chcę żyć na obecnym poziomie, to oszczędzę do końca życia 500 tysięcy złotych max.
Innymi słowy, bez 2 etatów na raz, nie ma sensu myśleć
Innymi słowy, bez 2 etatów na raz, nie ma sensu myśleć
Ile trzeba mieć w łapie, żeby było to dobrze widać jak ma się założoną koszulkę?
Czy warto robić nogi na siłowni, jeśli zależy mi na sylwetce twinka? I czy lepiej zamiast tego trenować szyję?
Czy jest możliwe, żeby taki koleś wyciskał 100kg na klatę? Robił 20 podciągnieć itp.? Jak po czyjeś muskulaturze mniej więcej oszacować jego wyniki w ćwiczeniach?
#mikrokoksy #silownia
zależy z czego startujesz - jak coś tam już masz to myśle ze z pół roku trzymania dietki i ćwiczeń
Zależy od koszulki XD Na jednych będzie opięte przy bicku 34 cm a na innych przy 38
Taka forma jest do zrobienia nawet jak będziesz na basen dojeżdżał komunikacją miejską.
@Towarzysz_Blackpill: zależy od punktu wyjściowego
Grubas 20-30kg nadwagi = 1 rok redukcji 3-4 kilo miesięcznie + 1 rok nabrania masy + 3-4 miesięce redukcji = 2 lata 4 miesiące
Skinny fat - 10kg nadwagi = 3 miesiące redukcji 3-4 kilo miesięcznie + 1 rok nabrania masy + 3-4 miesiące redukcji = 1 rok 6 miesięcy
Chudy - może od razu robić mase = rok
@kupkesobieciagne: gówniarzu.zasrany.#!$%@?;)
@Towarzysz_Blackpill: mordo to bierz trening królika, absolutnie nie robić niedźwiedzia!!!!