@Prokariusz_Mariusz: Zdecydowanie Montale Intense Pepper - tylko to mocno liniowy zapach pieprz/cytryna niewiele więcej, projekcja trwałość - świetne Co do Bentley Infinite Rush - bardzo podobny do tego wyżej, tylko jakbyś go trzykrotnie rozcieńczył, no ale jest też 3 x tańszy
@jatylkozapytac: Oczywiście, że warto :) bo będziesz miał porównanie i sam się przekonasz :) Ja mówię tylko co ja sądzę ;) ale widzę, że dajemy te same noty dla CdG :)
@jatylkozapytac: @Prokariusz_Mariusz: Niestety nie znam Blackpepper CdG, ale chętnie sam dowiem się więcej od kogoś kto miał oba. Patrząc na noty CdG to paczula i oud sugerują, że może to być ciemniejszy zapach. Intense Pepper to taki lotny cytrus, świdrujący w nosie od pieprzu, raczej świeży
@Prokariusz_Mariusz: miala* ( ͡°͜ʖ͡°) i najpewniej bede musiala kupic i CdG i Montale bo Blacpepper to mialam wypust z 2013 chyba. Slyszalam, ze duzo w nich pozmieniali na przestrzeni lat
@Prokariusz_Mariusz: jak musi być pieprz to koledzy już wyżej powiedzieli, ale jak mogą być inne przyprawy - ale takie intensywne aż w nosie kręci - to Mugler B\*Men, mam po 3.90 zł/ml ( ͡°͜ʖ͡°)
Co do Bentley Infinite Rush - bardzo podobny do tego wyżej, tylko jakbyś go trzykrotnie rozcieńczył, no ale jest też 3 x tańszy
źródło: comment_16494435933dWtxYwwLO1gEw3bT02OeL.jpg
PobierzMam, polecam, pieprz, bardzo przyjemny i (jak nazwa wskazuje) intensywny.
Patrząc na noty CdG to paczula i oud sugerują, że może to być ciemniejszy zapach.
Intense Pepper to taki lotny cytrus, świdrujący w nosie od pieprzu, raczej świeży