Aktywne Wpisy
luigi_pl +271
Robię #rozdajo, bo mogę
Co jest do zdobycia:
(1) dowolna jedna gra ze steama do 350 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 2 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (700 zł)
(2) dowolna jedna gra ze steama do 150 zł - dla tego śmieszka, który zostawi komentarz/mema/paste/cokolwiek innego, co mnie rozbawi do łez
Zasady
Co jest do zdobycia:
(1) dowolna jedna gra ze steama do 350 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 2 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (700 zł)
(2) dowolna jedna gra ze steama do 150 zł - dla tego śmieszka, który zostawi komentarz/mema/paste/cokolwiek innego, co mnie rozbawi do łez
Zasady
Mirki, to je dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°) Witaminka z tiktoka dostała incydentu kałowego z powodu okropnie mizoginistycznego komentarza pod filmem z Poznania na sadolu. Jak brzmiała jego treść? Uwaga:
"Co za przegryw. Żadna kobieta nie jest czegoś takiego warta"
Kumacie to? Laska bóldupi bo jej ego nie może przetrawić tego, że nie jest warta samobójstwa rozszerzonego pośrodku miasta XDDDDD
#blackpill #poznan #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #tiktok
"Co za przegryw. Żadna kobieta nie jest czegoś takiego warta"
Kumacie to? Laska bóldupi bo jej ego nie może przetrawić tego, że nie jest warta samobójstwa rozszerzonego pośrodku miasta XDDDDD
#blackpill #poznan #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #tiktok
#gownowpis #polskirap #logikaniebieskichpaskow