Wpis z mikrobloga

Młode anonki, jak zastanawiacie się czy iść na studia czy nie, to powiem wam - idżcie. Nie popełniajcie mojego błędu, masz papierek to chociaż trochę coś znaczysz na tym naszym obesranym rynku pracy
Wykształcajcie się żeby nie być na najniższym podium łancucha pokarmowego u janusza pol pota
#przegryw #studbaza
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mescuda: Ja ktoś jest aspołeczny, ma #s----------e umysłowe to sobie nie poradzi. Wiem po sobie. Próbowałem inżynierskich - transport, rzuciłem po miesiącu, a na zarządzaniu wytrzymałem jeden semestr.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Mescuda: zgadzam się w 100%
W nagonce na zrezygnowaniu ze studiów zwykle pomija się, że aby miało to sens trzeba mieć na siebie dobry pomysł i włożyć w to wiele pracy.
  • Odpowiedz
@Mescuda: Dobrze iść na studia żeby się wyrwać od starych i zmienić towarzystwo. Kończyć wcale nie trzeba, znam takich co przerwali studia, znaleźli prace i jako tako sobie żyją w wojewódzkim zamiast gnić w Polsce D
  • Odpowiedz
@Mescuda Stary, ja pracuję jako grafik 3d i szefowa traktuje mnie gorzej niż psa(nie mam w ogóle przerwy w pracy, codziennie pogania abym szybciej pracował no i rżnie na kasę..) Moim zdaniem wygląd i odpowiednie koneksje to jest to co zapewni ci przyzwoitą, spokojną pracę.
  • Odpowiedz