Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Metylo +224
Tanie mieszkania są dla zarządu, dla ciebie areczku mamy tylko drogie mieszkania od flipera na drogi kredyt od banku xD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Uderz w stół ...
Ale to ty się zesrałeś, nieuku.
Chyba "brzdęk, brzdęk", mówiłem, że nieuk...
@pomarancza3000: nie ma to jak obrażać kogoś przez internet na odległość bez obawy o konsekwencje, stare powiedzenie "kozak w necie #!$%@? w świecie" wiecznie żywe
No zajebiście - szur daje tag #bekazpodludzi i tagi #ukraina i #szczepienia, ale to ja jestem obrażającym, bo nazywam go po imieniu. "Nieuk" to nie jest epitet, tylko obiektywny opis stanu umysłowego opa (sam to udowodnił w szurskim wpisie + swoją ortografią ze spacją przed kropką). Natomiast czym jest określenie "podludzie"? Miłym połechtaniem?
@pomarancza3000: i tu przestałem czytać
@pomarancza3000: Na tym obrazku jest specjalne miejsce pod kopułą które masz i ty.
"Trust the science" :) ciach ciach.
@pomarancza3000: czyli już wiadomo co cię ubodło i do której kategorii cię można przypisac :)
Ty poważnie odpisujesz mi kilka swoich wpisów jeden pod drugim, takiej biegunki intelektualnej dostałeś? :D
Zrozumcie antyszczepy, szury od chemtrails i ruskie onuce ("dzięki" wojnie okazało się, że to ta sama grupa) - ja z wami nie dyskutuje, bo jesteście intelektualnie na poziomie planktonu. Ja tylko komentuję waszą głupotę i nie oczekuję żadnej odpowiedzi, bo mnie wypociny tumanów nie obchodzą. Niech to do was dotrze :)
Komentarz usunięty przez autora