Wpis z mikrobloga

@Namarin: a z drugiej strony ten sam obrazek tylko wszedzie spiski - "klaus schwab przyjedzie i zabierze mi auto", depopulacja, czipy w szczepionkach, GMO, glifosat S, spisek Bayernu i Monsanto, globalizacja (to jest najwieksze xd bo ci "oswieceni" sa najwiekszym beneficjentem globalizacji i tego ze maja informacje z calego swiata na wyciagniecie reki, moga jechac gdzie chca ogranicza ich tylko budzet a przez dostepnosc surowcow z calego swiata, produkty sa tanie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sailor_73:
No zajebiście - szur daje tag #bekazpodludzi i tagi #ukraina i #szczepienia, ale to ja jestem obrażającym, bo nazywam go po imieniu. "Nieuk" to nie jest epitet, tylko obiektywny opis stanu umysłowego opa (sam to udowodnił w szurskim wpisie + swoją ortografią ze spacją przed kropką). Natomiast czym jest określenie "podludzie"? Miłym połechtaniem?
@Namarin
Ty poważnie odpisujesz mi kilka swoich wpisów jeden pod drugim, takiej biegunki intelektualnej dostałeś? :D

Zrozumcie antyszczepy, szury od chemtrails i ruskie onuce ("dzięki" wojnie okazało się, że to ta sama grupa) - ja z wami nie dyskutuje, bo jesteście intelektualnie na poziomie planktonu. Ja tylko komentuję waszą głupotę i nie oczekuję żadnej odpowiedzi, bo mnie wypociny tumanów nie obchodzą. Niech to do was dotrze :)