Wpis z mikrobloga

@Olostro: a co? Bylo w odcinku jakis pokaz umiejetnosci? Strzelanie? Wiedza z taktyk zielonej, czarnej lub czerwonej? Ze tak oceniasz naszą armie? Bo chyba zolnierz ma sie znac na swojej pracy i dobrze wykonywac rozkazy i zadania do ktorych sie szkolił, a nie ze se poplacze czy co tam wziales pod uwage z jego zycia prywatnego poza armią i juz jest zly. Zgaduje ze taki lamus jak to nazwales na
  • Odpowiedz
@lukixx: w niedzielnym odcinku prawdopodobnie będzie jak Konrad płacze i mówi "dlatego odszedłem". Póki co można domniemywać że chodzi odejście z wojska. Prawda jest taka że gdyby nie miał jaj to by się do wojska nie pchał, a druga prawda jest taka że w tym samym wojsku nie brakuje troglodytów, nieuków, młoteczków dla których armia jest jedynym sposobem na jako taka życiową realizację. Kto wie, może Konrad trafił na c-----e
  • Odpowiedz
@lukixx: Co ty pieprzysz strażniku plandemii o poligonie? Poligon jest tylko cząstką tego czym jest wojna. Na wojnie nie ma litości . On ,by ją miał i skończył , by w worku albo jako bitka pod czołgiem. Zgadywać to ty se możesz a ja wiem ,że wyszkolenie Polskiej armii jest słabiutkie a terytorjalsi to kabaret.
  • Odpowiedz