Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 28
Polska to taki wielki beta bankomat świata xD. Czy ty przegrywie przyjąłes już swoją dawkę madki z małym banderkiem? Zeleski oficjalnie powiedział że Ukraina idzie w ślady Izraela. Czyli jedna wielka bojówka nacjonalistyczna. Pulk Azow to będzie następny Bandera i będą im stawiane pomniki. Na biedackim polskim suchym cycku hodujecie sobie następnego sąsiada który narazie mówi że git gut polaczke. Ale jak się skończy wojna to znowu wróci UPA i polaczkowo będzie be. Proszę o minusy i zwyzywanie mnie od onucy. #wojna #ukraina
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bombelek92: spokojnie miras, w realnyym życiu jest wiele osób, które mają podobne zdanie, mawet w samym internecie poza wykopem coraz częściej pojawiają się podobne komentarze (pewnie od ruskich onuc XD), tylko tutaj od 24.02 trwa jakaś p--------a psychoza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pansa: Dokładnie - Polak to tam będzie robił co najwyżej jako najniższy parobek pracujący dla kogoś - po co wynajmować polackie bieda-firmy, jak Ukrainę może odbudowywać niemiecka czy francuska inżynieria?
  • Odpowiedz
@throwaway2137: Polska jako kraj istnieje tylko jako rynek zbytu na niemieckie odpady. Auta używane, gorszej jakości żywność której Niemiec nie kupi, jako wysypisko odpadów. Cieszę się ze przynajmniej dali nam Schengen ale to dlatego żeby drenować społeczeństwo z jednostek wartościowych a przy okazji taki plebs jak ja może z tego skorzystać i nie musieć patrzeć na ta k---e Wolske. Irytuje mnie to ale takie są fakty. Ukraina wygra wojnę, dostanie
  • Odpowiedz