Wpis z mikrobloga

@wfyokyga: normalna piechota. AK jest skuteczny do 300m. Magazynek bębnowy daje ci fajną możliwość prowadzenia ognia - u nas się zdarzało, że pierwszy na stałe podpięty magazynek był na 40 sztuk od RPK. Do tego tłumik, który wbrew pozorom dużo daje. Faktu oddania strzału nie ukryjesz (standardowa amunicja jest naddźwiękowa), ale praktycznie zupełnie likwidujesz blysk płomienia wylotowego oraz splaszczasz dźwięk sprawiając, że precyzyjna lokalizacja strzelca jest trudna.

Podsumowując - fajny zestaw
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Piastan: Dla januszy militariów, takich jak ja będzie to pierwsze skojarzenie jak zobaczą to zdjęcie. Dopiero po chwili zobaczyłem ten magazynek i brak lunety.
@wfyokyga: Mi się to przewinęło na proruskim telegramie kilka dni temu. Nie było wzmianki o narodowośći. Dlatego dopytuję, spodnie ma dość nowoczesne. Tam tylko pisali, że spoko zestaw do szybkiego ostrzału.
@wfyokyga: za dużo w coda grane było albo w bfa widze, bardzo fajne kamo do #!$%@? w lesie, to że ma magazynek bębnowy nie oznacza ze #!$%@? full auto, zazwyczaj są oddawane pojedyńcze strzały, a bębnowy pozwala mu na oddanie ich znacznie więcej :)