Aktywne Wpisy

Koner1391 +787

Oltwk93 +952
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD
I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań.
Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej!
Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań.
Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej!
Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
źródło: Screenshot_20240916_073450
Pobierz

Z gier, to zabrakło mi tutaj wiadomej Zeldy, ale nie znalazłem nigdzie za rozsądną cenę, a i tak kontynuacja przeniesiona na następy rok, to zanim ogram to co mam, to prawie kupię Breath i wyjdzie sequel (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Z minusow: kabel HDMI dość krótki, ledwo starczył, żeby dock stał, tam gdzie chciałem. Joycony sprawiają wrażenie dość delikatnego sprzętu, zobaczymy jak się będzie grało. No i strasznie małe są, przypuszczam, że dość prędko zaopatrzę się w pro controler, dla wygodnego grania.
A i największy minus
#gry #nintendoswitch #switch #nintendo
źródło: comment_1649281340jKdqVHUFgPPHXZaQ3x9zV8.jpg
Pobierz2. idealny czas na botw bo jak przejdziesz to od razu bedzie 2 część (。◕‿‿◕。)
3. nie przywiązuj sie do joyconów bo za kilka miesiecy się rozwalą
4. enjoy!
A swoją drogą, to jaka jest uczciwa cena za tego pada? Widzę, że po ok 300 zł lata, i nie wiem czy brać, czy dość regularnie pojawia się
edit: ładowanie joy-conów się odbywa jak są założone na switchu i w stacji dokującej, tak też je
@inrzynier: dzięki, Allegro nawet nie biorę pod uwagę, chyba że ewentualnie jakieś oficjalne konta sklepów typu Media Markt. To jeszcze zobaczę jak się będzie grało na joyconach, jak serio kiepsko, to nie będę czekał, tylko kupię normalnie.
I wiem, że je się ładuje ze switcha podłączonego do docka, ale widziałem gdzieś stację do ładowania na oba typy kontrolerów.
A jeszcze co
@haabero: niby dlaczego? wszystko zależy od ładowarki przecież. ja do mojego s20 mam dobrą, ładuje się bardzo szybko.
źródło: comment_1649395431WVd1DzA4MIhQneye5h9omw.jpg
Pobierz