#perfumy Orientuje się ktoś co w nim jest takiego charakterystycznego jak troszke wywietrzeje i wyjdzie się na powietrze? Bardzo ładny i specyficzny jest ten zapach
@DatFejs: tak mam kilka , ale w Rossmanie tego nie znajdziesz, a z marketowych psikaczy dla mnie numero uno niezmiennie jest Beckham homme, dla mnie jest to ultra męski zapach , pieprzny, drzewny - o niestety słabych parametrach , ale z Sam zapach to sztos sztosow,do dziś nie wiem dlaczego mi się tak podoba ,ale jest jednym z najtańszych i przewrotnie najlepszych w mojej kolekcji .
@Arno1d: Niestety nie ma testera w moim Rossmanie, smialo możesz polecić coś jeszcze z poza Rossmana bo sam już nie wiem co sprawdzać. Zamówię jakieś próbki i tego beckhama
@DatFejs: a nie wiem co lubisz ,mi np na wiosnę podchodzi kokos więc cool water intense jest okej,choć jest trochę słodki, z cytrusów to rewelacyjny jest dolce Gabbana light blue forever, to jest z kolei grejpfrut , Armani Acqua do Gio profumo, ostatnio mieli rozbierały więc można pewnie dostać na straganie w dobrej cenie, taki swieży elegancik z nutką dymną, musisz dać znać co Ci sie podoba to mogę wtedy podrzucić
@Arno1d: Ten hugo boss mnie zaskoczył bo niesamowicie pachnie jak wywietrzeje. Także szukam czego oryginalnego, sam nie wiem jak to dokładnie opisać. Kokos bym raczej odrzucił, dolce i acqua znam, testowalem, natomiast jakieś takie typowe mi się wydają. Aktualnie z ulubionych to versace homme i fraiche, ysl y edt, Dior homme cologne. Także one są spoko ale jak na ten moment ten Boss wygrywa bo jest w nim to cos, czego
@DatFejs: nietypowy na pewno jest givenchy xeyrus rouge, ale nie jest to letniaczek, a jeśli już to na wieczór, kopia Diora Homme Cologne jest dobra z zary, zara vibrant leaher summer, teraz pewnie jej jeszcze nie ma w zarze, ale latem się pojawia w tamtym roku w czerwcu można było wyrwac za 30 zł , zeby nie było szkoda zuzywac DHC, z tanich zapachów bardzo fajny jest CK ALL ale trzeba
Orientuje się ktoś co w nim jest takiego charakterystycznego jak troszke wywietrzeje i wyjdzie się na powietrze? Bardzo ładny i specyficzny jest ten zapach
Sam zapach to sztos sztosow,do dziś nie wiem dlaczego mi się tak podoba ,ale jest jednym z najtańszych i przewrotnie najlepszych w mojej kolekcji .
Kokos bym raczej odrzucił, dolce i acqua znam, testowalem, natomiast jakieś takie typowe mi się wydają.
Aktualnie z ulubionych to versace homme i fraiche, ysl y edt, Dior homme cologne. Także one są spoko ale jak na ten moment ten Boss wygrywa bo jest w nim to cos, czego