Wpis z mikrobloga

@Deska_o0: Czym więcej tym lepiej, zwłaszcza o tej porze roku gdy słońce jest drogie i nam na sobie oszczędza. Dodatkowo słonce na wiosnę jest pozbawione szkodliwych elementów, jest umiarkowanie gorące, idealne i smakuje najlepiej :)
@Deska_o0: Każdy etap gotowania przyjmie maksymalne ilości wiosennego słońca, bez uszczerbku na smaku i zdrowiu. Smażenie, obieranie ziemniaków, mieszanie sałatki, pieczenie mięsa, dosłownie wszystko wchłania promienie jak gabka i czyni posiłek o kilka levelów wyższym niż gotowanie bez słońca ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@slonio121: Łyżką po prostu, potem nią robię rybie łuski dla sosiwa.
@mrKoval: Natarłam je marynatą z papryki, oleju, suszonego pomidora, ziół, soli, chili, zawinęłam w folie sreberko, wsadziłam do piekarnika na 40 min 180 stopni, na koniec otworzyłam sreberko, ustawiłam na 200 stopni grill na jakieś 5 minut.