@Bl4ckyy: Zależy co chcesz stawiać w Polsce jest ten problem że u żadnego polskiego buka nie znajdziesz wszystkiego i trzeba szukać ( ͡°ʖ̯͡°) z zagranicznych najlepiej na 22bet bo jest wszystko a z polskich najbardziej mi siada fortuna i iforbet bo mają w miarę duży wybór
@Bl4ckyy: Zdecydowanie Totalbet. Przy 3 zdarzeniach na kuponie grasz bez podatku, szybkie wypłaty pieniędzy, nawet większych kwot (7k dostałem w 2min). Generalnie gram u nich już jakiś czas i nie mam żadnych zastrzeżeń.
@Bl4ckyy: superbet. Masz tam superprzewage w najlepszych ligach więc jak jakaś drużyna wygrywa dwoma bramkami to masz zaliczone. Nieważne że potem zremisuja czy przegraja. Mają fajna apke i sporo promocji.
Zobaczcie co odwaliło ABC/NBC. Trump jest wyższy od Kamali o 30 centymetrów. A wygląda na tak samo wysoką a w niektórych momentach nawet na troxhę wyższą XD Tak ustawili kamery. Można rozpoznać to też po wysokości mikrofonów, które są przecież w takiej samej odległości od ust. #trump #usa #debata
#kiciochpyta #bukmacherka
Przy 3 zdarzeniach na kuponie grasz bez podatku, szybkie wypłaty pieniędzy, nawet większych kwot (7k dostałem w 2min). Generalnie gram u nich już jakiś czas i nie mam żadnych zastrzeżeń.