@diagnoza-przegryw ogólnie matka prawdę powiedziała, Julki chcą się wyszalec, jak już zostaną wyruchane przez 100 chodów to w wieku 30 lat znajdą sobie przegrywa i beta bankomat
@diagnoza-przegryw: słusznie, tak jak mówi też @Pawel993: babki poskaczą na 200 kutasach, przestają być cokolwiek warte i szukają dobrych i miłych, którzy lata temu się o takie babki starali, no cóż
@diagnoza-przegryw: matka kuma czazcze ale spytaj jej czy gdybys poszedl na divy czy mialaby przyszla wybranka z tym problem? Ciekawe jakie jest jej zdanie ( ͡°͜ʖ͡°) a najlepiej na przykladzie ojca zeby sie bardziej odniosla do swoich odczuc.
@diagnoza-przegryw: Matka powiedziała dużo prawdy z tym, że to "zobaczą że to sk..ny" skłamała po prostu te sku..ny wybierają młodsze roczniki a nie stare rury. ( ͡°͜ʖ͡°)
@diagnoza-przegryw: Przynajmniej twoja matka jest bardziej realistyczna w tym zakresie niż moja rodzina która nawet nie dopuszcza do siebie informacji że kobiety mają i będą miały na mnie w------e
@diagnoza-przegryw: ale z drugiej strony nawet jak je ciągnie do tych "drani" to myślisz że nawet jak się przejadą na bad boyu to potem wezmą wszystko nawet pół kutasa z jednym jajem byle tylko dobrze je traktować? Przecież to jest właśnie główny błąd rozumowania osób z blackpill i przegryw. Jesteście spolaryzowani i widzicie tylko jeden biegun, nigdy nie wykonacie nad sobą pracy bo widzicie tylko winnych Waszych niepowodzeń. Jedyne co
@Pawel993 ja mam na odwrót. Coś jakiś błąd w matrixie. XD Jak miałam 19 lvl to szukałam spokojnego przegrywa. Bezsensowne - bo robisz dla takiego za psychologa i jeszcze ci taki wbija bo traktuje cię jako przedmiot drugiej kategorii (bo skoro się nim zainteresowałas to znaczy że coś z tobą nie tak i może mieć cię w dupie). Teraz nie biorę przegrywów pod uwagę
@Pawel993: @diagnoza-przegryw: przecież to wcale nie musi być jednoznaczne z "wyszaleniem". Po prostu jak ktoś ma 18 lat to częściej myśli np. Tylko o tym, żeby chłop był ładny albo żeby miał motor i żeby koleżanki zazdrościły. Ale no są też takie, które jednak da się poderwać na intelekt i ciekawa osobowosc, jeśli nie jest się brzydkim, tylko takie trudno znaleźć
Stwierdziła, że to ile dziewczyna grzmociła się wcześniej nie ma znaczenia, bo pusia od tego się nie wyciera ani nie zużywa.
Ja na to odpowiedziałem, że może i nie, ale za to w głowie się mocno
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież one są dużo większymi księżniczkami od polek i mają większe wymagania
@PomaranczaTesto: no siema ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora