Wpis z mikrobloga

Zaczynam moja przygodę z #rdr2 i zauważyłem, że w obozie mamy młode dziewczyny co - jako naczelny #przegryw -stworzyło w mojej głowie nieskromne scenariusze ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stąd też wystosowuję pytanie do doświadczonych graczy, czy Arthur Morgan ma jakieś wątki miłosne? niekoniecznie z obozowiczami? i jeśli nie ma, to jak ta gra może jawić się jako kompletna? jeśli w rzeczywistym świecie nie dane mi jest bajerować dziewczyny, to co może mi zastąpić ten swoisty experience jeśli nie hyper realistyczna gra dekady?
#samotnosc
ZedMistrzCieni - Zaczynam moja przygodę z #rdr2 i zauważyłem, że w obozie mamy młode ...

źródło: comment_1648854253whiBaxz2WyF9aXhAuWo5fB.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zed_Mistrz_Cieni: Nie wiem czy Artur był prawiczkiem, bo gra tego nie wyjaśnia w żaden sposób. Wiem że był kryminalistą i inteligentnym, lojalnym zagubionym chłopem z zasadami, w imię których gotowy był oddać swoje życie. Był reliktem przeszłości, któremu przyszło zderzyć się z realiami nowego porządku.
I tak fabuła GTA V w porównaniu do RDR2 to nieśmieszny żart - tak więc polecam i pozdrawiam, Iza Małysz.
A nie sory - nie
  • Odpowiedz