Aktywne Wpisy
WielkiNos +568
Ekstrawertyczna juleczka egzaltacyjna dziwi się że pracujący za najniższą krajową kontroler biletów w komunikacji miejskiej nie zna 5 języków i nie skończył co najmniej 2 kierunków studiów.
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
robert5502 +192
24 listopada 2009 roku John Edward Jones tragicznie stracił życie w jaskini Nutty Putty po wstrząsającej 28-godzinnej męce.
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
1. Pikej
#internet #polska #heheczki
@mikeywwa: Wiesz coś więcej na ten temat?
@elosiema: Klocuch to dziś jest ikona. Jeden z lepszych polskich twórców z YouTube. Nawet niedawno zrobiono mu wystawę w galerii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://noizz.pl/kultura/klocuch-wystawa-retrospektywna-rozmawiamy-z-kuratorem-wystawy/zxbz4yq
Jeśli nie rozumiesz jego fenomenu, to widocznie jesteś zbyt młody i nie ogarniasz popkultury sprzed ~15-20 lat :D
@ananasowy: 2010 to jest raczkowanie polskiego internetu, ludzi śmieszyły rzeczy, teraz mozna powiedzieć dziwne. Wielki mix youtube to przecież był kunszt humoru w tamtych czasach, niekryty byl uniwersalny i dla kazdego.
@BojowyKucyk: Byłem wtedy w liceum i mnie to bawiło, dziś aż mnie skręca z żenady od tego humoru, ale podskórnie dobrze się kojarzy xD
Kwestia skali, pamietam jak bezbek Kickster znafca (XD) sie plul na ludzi na swojej grupie do ludzi ,ze "chyba nie chca nowych filmikow skoro nie dorzucaja sie na nowego kompa" kazdy krytyk tak wtedy dostał bana. Ja dostalem bana za to ,ze jak wrzucil koszulki za prawie 100zl z beznadziejnej jakosci (udostepnil specyfikacje) ,a jedynie polubilem najbardziej rzeczowy krytyczny
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora