Wpis z mikrobloga

@BonifacyDX: fenomenem juz nie jest ale dalej kosi pieniądze na jakiś imprezowniach w mniejszych miastach jako gość specjalny, taka ciekawostka.

o dzisiaj nie rozumiem na czym polegał fenomen Krytyka,

@ananasowy: 2010 to jest raczkowanie polskiego internetu, ludzi śmieszyły rzeczy, teraz mozna powiedzieć dziwne. Wielki mix youtube to przecież był kunszt humoru w tamtych czasach, niekryty byl uniwersalny i dla kazdego.
  • Odpowiedz
@Kroledyp: Generalnie pisałem w tej sprawie z jego znajomym z rl i za bardzo nie chce o tym gadać, ale podejrzewam, że skoro nadal imprezował na takim poziomie to być może trzustka mu jebla
  • Odpowiedz
@cr_7:

pamietam, afera jak on może zbierać od widzów na komputer XD

Kwestia skali, pamietam jak bezbek Kickster znafca (XD) sie plul na ludzi na swojej grupie do ludzi ,ze "chyba nie chca nowych filmikow skoro nie dorzucaja sie na nowego kompa" kazdy krytyk tak wtedy dostał bana. Ja dostalem bana za to ,ze jak wrzucil koszulki za prawie 100zl z beznadziejnej jakosci (udostepnil specyfikacje) ,a jedynie polubilem najbardziej rzeczowy krytyczny
  • Odpowiedz
Zaczął od gameplayu, później opowiadał o swoich życiowych przygodach, później założył kanał "gimby nie znajo", który dobrze się rozwijał do czasu dramy z borbobtv, kiedy to chciał opatentować to internetowe hasło, którego nawet nie wymyślił xD Skompromitował się, ucichł. Związał się z babką mającą foliarski kanał o magii i zabobonach, w które zdaje się wierzyć, albo świetnie udaje przed publiczką. Jak ostatnio widziałem jego aktualne zdjęcie to postarzał się wizualnie o dekadę
PoncjuszPijak - Zaczął od gameplayu, później opowiadał o swoich życiowych przygodach,...

źródło: comment_1648902194wLJmuFVjx4AHjXAGWXhD5U.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz