@100L3C: jak j z chcieli to chociaż by dali do tego trybu autko Reliant Robin i może coś nawiązać do Jaś Fasola. A tak to wygląda na takie na odwal. Teraz czekam na motocykle o szerokości trzech pikseli
@LevoTree: @100L3C: @krzywa_kaczka: no i problemy z wydajnością gry, przynajmniej na Xboxie Series X przy starcie meczu przy odliczaniu do startu jest zauważalny drop klatek do kilku fps. Jedno dobre że nie ta skala co była przy okazji eksplozji po golu - bomba grawitacyjna (czy jakoś tak) gdzie potrafiło wywalić konsolę do menu głównego, a i mocne PC też poczuły solidne dropy ( ͡°ʖ̯͡°
@woda_saguaro: tez mam zajebiste dropy na poczatku ale i w trakcie meczu tez mi spadaja fpsy przez co mi zajebiscie rwie ekran bo z jakiegos powodu gsync w tej #!$%@? grze tez nie dziala
#rocketleague
A tak to wygląda na takie na odwal. Teraz czekam na motocykle o szerokości trzech pikseli
Jedno dobre że nie ta skala co była przy okazji eksplozji po golu - bomba grawitacyjna (czy jakoś tak) gdzie potrafiło wywalić konsolę do menu głównego, a i mocne PC też poczuły solidne dropy ( ͡° ʖ̯ ͡°