Aktywne Wpisy

PeeJay +313
TLDR: OP TO PEDAU
Pewnie się zastanawiasz, czemu Cię wołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5 lat temu zaplusowałeś/aś mój wpis dotyczący powiadomienia, które dostałem w Messengerze. Zostałem ostrzeżony, że jeśli nie zaktualizuję appki w ciągu 1859 dni, to przestanie działać. Jako że zmieniałem akurat telefon, to chciałem sprawdzić czy to prawda.
No i niestety nie potrafię zlokalizować tego telefonu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W
Pewnie się zastanawiasz, czemu Cię wołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5 lat temu zaplusowałeś/aś mój wpis dotyczący powiadomienia, które dostałem w Messengerze. Zostałem ostrzeżony, że jeśli nie zaktualizuję appki w ciągu 1859 dni, to przestanie działać. Jako że zmieniałem akurat telefon, to chciałem sprawdzić czy to prawda.
No i niestety nie potrafię zlokalizować tego telefonu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W

Justyna712 +155

Dziś przedstawiłem prawdziwą historię że kolega puka Ukrainkę-
FEJK!!!
BYŁEM TĄ UKRAINKĄ!!!
ONUCO POKAŻ DOWODY!!!
Przecież TO NIEMOŻLIWE że ktoś uprawia z kimś seks!!! XD
Identycznie było na początku z Covidem- każdy wpis który podważał obostrzenia i śmiertelność wirusa z góry był nazywany szurem i basta.
Skończyło się tak że większość przejrzała na oczy i wyśmiała tą pseudo pandemię. Mam nadzieję że z Ukrami będzie tak samo. Jak troszeczkę u nas pomieszkają i zaczną ostro stawiać warunki, a Polacy będą żreć tynk ze ściany bo na tyle będzie ich stać, to zmienicie zdanie na temat tego rozdawnictwa i włażenia im w dupę.
#ukraina #rosja
Bez odbioru towarisch
Komentarz usunięty przez moderatora
Rozwiniesz jakoś swoją myśl? Zaszalałeś tak elokwencją że w ogóle nie wiem co starałeś się przekazać
Podobnie rzecz się ma do informacji prorosyjskich, jest też embargo na informacje o ich sukcesach militarnych.
Wojna ma różne domeny jedną z nich jest wojna informacyjna.
A ty możesz #!$%@?ć
Komentarz usunięty przez moderatora