Aktywne Wpisy
salanderek +318
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
WielkiNos +167
Palacze to nie najbardziej uciśniona grupa tylko najbardziej roszczeniowa, która nie dba o nic poza możliwością realizacji swojego uzależnienia.
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
#palenie #polska #przepisy #bekazpodludzi #palaczetopodludzie
https://www.wykop.pl/link/6141981/wiatrowki-nie-trafia-do-sopockich-szkol-stanowczy-sprzeciw-dyrektorow/
W skrócie odpowiedzi szkół gdzie dyrektorami są kobiety
Panie na co to komu, komu to potrzebne
Jedynie pani dyrektor Małgorzata Gładysiewicz udzieliła dłuższej wypowiedzi i uzasadniła czemu obecnie realizacja nie jest możliwa
Teraz, 9 miesięcy później wszyscy obsrani i naprędce chcą szkolić z obsługi broni palnej. Lata zaniedbań i traktowania obronności po macoszemu oraz ludzi jak debili którzy zaraz by się miedzy sobą strzelali wychodzą właśnie teraz.
#wojna #rosja #ukraina #polska #bron #strzelectwo
Zamiast tak marnować kasę to niech zajmą się modernizacją armii i niech dadzą dobre warunki tym, którzy chcą wstąpić do wojska.
Poza tym nauka strzelania z wiatrówek XD Jak to się w ogóle ma do broni palnej? Równie dobrze mogliby strzelać z procy
@GryzeKisiel: no takim dobrym warunkiem jest np. umiejętność strzelania, potem można takiego trochę doszkolić z biegania z kolegami i będzie żołnierz, a nie zaczynać od nauki którą stroną broni wypada kula bo 2 dni temu ruskie wszczęły wojnę...
Ale miałbym satysfakcję patrząc jak im rura mięknie