Aktywne Wpisy
szymski1 +54
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +77
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Zaczynalem przy 87kg i 50kg na plaskej i 0 miesni
Ile zajęło i jaki wiek, jeśli można wiedzieć?
Komentarz usunięty przez autora
1 rok kupilem hantle i ławeczke i cos tam dziobałem. Uczyłem sie poprawnie robic cwiczenia. Pierwsza masa która mnie zalała fest do 103kg. Redukcja do 83 ktora mnie zmasakrowala ale wyszedlem na czysto. Sylwetka sie bardzo poprawila widac bylo pierwsze zarysy.
W czasie pandemii dokompletowałem sprzetow i dziobałem w piwnicy. Sila po