Aktywne Wpisy
Kagernak +255
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
WezelGordyjski +197
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Wojna jeszcze bardziej udowadnia jak bardzo przegrałem w życie przez płeć. Zostałbym zmuszony do walki, jakbym chciał ucieć to by mnie wyzywano od tchórzy o ile w ogóle by się w ogóle udało bo przecież nie mógłbym wyjechać z kraju. Miałbym ginąć jako mięso armatnie a potem by mówili, że na wojnie giną kobiety i dzieci.
Przez płeć (i wygląd) jestem całe życie sam, już ponad 30. Zostałem jako mężczyzna zmuszony do odstawiania cudów na kiju, zagadywania, zapraszania, płacenia i do tego udawania, że to wszystko lubię. Codziennie mi się śni przeszłość. Nostalgia za tym co nie miało miejsca przez płeć i brzydotę. Liceum, studia itp. A teraz jeszcze ta wojna. Gdyby w życiu wybierało się płeć to wybór byłby dla mnie oczywisty.
#przegryw #blackpill #tfwnogf #wojna #zwiazki #przemyslenia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62457b35ddbaf3b984e3009b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Ciekawe w jakim świecie mężczyznom żyje się łatwiej niż kobietom, bo chyba nie w naszym
1. wiek emerytalny
2. normy dźwigania w pracy
3. krótsza średnia długość życia - średnia dla kobiet 82 lata, średnia dla mężczyzn 74 lata - dołączając to do wieku emerytalnego okazuje się, że mężczyzna statystycznie spędza na emeryturze tylko 9 lat, a kobieta aż 22.
4. komisja wojskowa i
@zbyszek93: no tak, bo wymagania stawiane kobietom i mężczyznom dotyczą tylko randkowania xd
- akceptowane społecznie jest aby kobieta miała męskie zainteresowania, męski charakter, nosiła męskie ubrania, a na odwrót nie
- kobiety homo i biseksualne są o wiele bardziej akceptowane niż mężczyźni homo i bi
- dziewice są dużo bardziej szanowane niż prawiczki
@zbyszek93: bo kobietom stawia się inne wymagania
@zbyszek93: chyba to jest nieuprawniony wniosek
@zbyszek93: to jest problem wieloczynnikowy i może to wynikać, np. z tego, że mężczyźni rzadziej proszą o pomoc, rzadziej mówią o swoich emocjach i problemach, częściej nadużywają alkoholu, etc., a nie koniecznie statystycznie mają "trudniejsze życia".
@zbyszek93: owszem, to w dużej mierze wynika ze społecznej presji, która przyczynia się do większej ilości samobójstw, tylko to jednocześnie nie świadczy o trudniejszym życiu.