Aktywne Wpisy
marcin-krzewicki +898
Czat GPT i jego poprawność polityczna
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy taki popapraniec jak ja ma szansę na związek z #rozowypasek, czy znalazłaby się dziewczyna kompatybilna z takim stylem życia i światopoglądem:
- kultura, teatr, kino, filharmonia, opera - lubię
- mam różne talenty i hobby: multiinstrumentalista, a i geberita w łazience zabuduję bądź przy samochodzie podziałam (nie jestem takim typowym intelektualistą co ma dwie lewe ręce)
- wykształcony
- mam dobrą pracę i mieszkanie, samochód, rower i
Czy taki popapraniec jak ja ma szansę na związek z #rozowypasek, czy znalazłaby się dziewczyna kompatybilna z takim stylem życia i światopoglądem:
- kultura, teatr, kino, filharmonia, opera - lubię
- mam różne talenty i hobby: multiinstrumentalista, a i geberita w łazience zabuduję bądź przy samochodzie podziałam (nie jestem takim typowym intelektualistą co ma dwie lewe ręce)
- wykształcony
- mam dobrą pracę i mieszkanie, samochód, rower i
Czy jest szansa na związek z dziewczyną dla kogoś takiego
- Może się znaleźć taka z podobnym światopoglądem 26.2% (85)
- Małe szanse na dobre dopasowanie 19.7% (64)
- Pies z kulawą nogą się nie zainteresuje 54.2% (176)
Ehh nie widzę już sensu w tym wszystkim. Bo to wszystko go poprostu nie ma. Jak mam cieszyć się z życia, będąc kompletnie sam? Z kim mam dzielić moje sukcesy i porażki? Po co mam wstawać rano z łóżka? By znowu czuć to, co na codzień? Cholerną pustkę? Cholerną niechęć do świata i życia? Łatwiej było mi iść przez ten obrzydliwy świat, gdy żyła moja rodzina. Tworzyła ona swoistą tarczę, ochraniającą mnie przed obrzydliwościami społeczeństwa. My mieliśmy swój świat, piękny, idealny i czysty. Nie zasłużyłem sobie na to, co mnie spotkało, no ale świat jest niesprawiedliwy, bo jest piepszonym cholernym głównem, które z przyjemnością spaliłbym na popiół. Wy tego nie zrozumiecie, ale ten ból jest rozrywający, rozrywający....
#incelmirkuje
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62445e1d221d32e736db4577
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Kup sobie psa, albo zaadoptuj dziecko - i niech ono będzie dla ciebie sensem oraz motywacją do życia.
Zaakceptował: karmelkowa