Wpis z mikrobloga

Witam, Janusz pyta ... czy jest jakiś powiadamiacz informujący via e-mail (gmail) o wahnięciach kursu ? Np. alert jeśli btc spada poniżej zadanej kwoty, lub powyżej.. Marzeniem byłyby sms-y lub wiadomości push (windows phone), bezpłatne oczywiście. Ileż można zapałek w ślipiach łamać wpatrując się nocami w wykresy! Mam powiadomienia na pulpicie, ale to mnie z łóżka w nocy nie zerwie. E-mail, w telefonie ma dźwęk, czyli jeszcze jak cię mogę... Pomożecie?

#bitcoin #januszprosi #bitcurex #btce
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@3KhUCUlimceeymLuDSkb: spoko. Ogólnie to jeśli to ma śłużyć innym i zrobić furorę ;) to powinien byc jakiś maill na stałę skonfigurowany,żeby program mógł wysyłać maile do wielu użytkowników z tego samego adresu (bez podawania haseł i zakładania lewych maili). Dźwięki do wyboru najlepeij mp3. Dodać w opcjach powiadamianie z inncyh giełd (btc-e, mtgox...) Interpunkcja i opisy. Można tez dodać : "Dziękujemy za wsparcie, każda pomoc mile widziana :D--> (i tu
  • Odpowiedz
@jambor87: Z mailem na stałe jest taki problem, że jeżeli za dużo ludzi będzie tego używać to najzwyczajniej w świecie go zablokują. Zamiast zakładania lewego maila nic nie stoi na przeszkodzie, żeby podać tam własny np gmail i też będzie działać :) Muszę poszukać więcej tych giełd i dać możliwość wyboru. Z bramki sms korzystałem ostatnio kilka lat temu i niestety nie mam polskiego numeru, żeby je testować. Dzisiaj już
  • Odpowiedz