@Dolina_Hinnoma: niemiecki go wypożyczył/dał w leasing. Też w----ł chłopa, całymi dniami pracuje z nim, widać że jest zmęczony. Przychodzi do knura do domu i słyszy KIEDY U MNIE BĘDZIESZ DREWNO RĄBAĆ? Robiłem kilka podejść na mlecznym gównie i za każdym razem knur chce wyłączności i parobka o czym niemiecki wie, bo go zna 16 lat.
@Kafau: Mam w sumie strasznie neuralne odczucie do do niego, za trzeźwy coś łazi, janek był wiecznie na b----e i dzięki temu o---------ł różny szajs, plus był cały czas nagrywany, ten widać że ma troche oporów przed nagrywaniem, jakiś za spokojny jest poprostu. Narazie wygląda na normalnego menela co sobie pracuje u pomnikarza na full etat a szkolną traktuje jako miejsce do spania, nie wczuwa się w nią.
@Midnight_Animal: zgadzam się, ale jako człowiek wydaje się całkeim sympatyczny, szczególnie jak na warunki szkolnej. Potencjału dymnego za to nie okazuje narazie
@Kafau: Chociaż teraz kogobyś nie dał na szkolną, to g---o z tego wyjdzie póki zalewski nagrywa a nowak cenzuruje. Nawet knura czyli najciekawszej postaci się nie da oglądać w ich produkcjach.
W ogóle odkryłem kiedyś za pomocą magii matematyki że urodzilem się równo 9 miesięcy po tym jak powódź z 97' uderzyła w moje miasto. Jak widać nie tylko ono zostało wtedy zalane eh #wroclaw
Przecież od lat wiadomo, że sytuacja się powtórzy. Jak był niski poziom, można było wyjechać koparkami i pogłębić. Wtedy woda by sobie przepłynęła bez problemu.
Lubisz Gieremka?
Bo z pomnikarzem bożym pracuje, ale Bestia musiała go zaakceptować...