Aktywne Wpisy
nonszalancki +176
ruda_stuleja +143
Największe i najzabawniejsze kłamstwa Hulka Hogana.
Na pewno się tu odbił echem wczorajszy występ Hulka Hogana na wiecu Trumpa. Chciałbym więc wam nieco nakreślić kim dokładnie jest Hulk Hogan i dlaczego IMO ma to pewne znaczenie dlaczego ktoś taki jak on się na tym wiecu pojawił.
Pozwolę sobie z miejsca zatagować tu #gruparatowaniapoziomu bo post będzie długi i wyczerpujący, bo pisze go jako nieoficjalny profesor pro wrestlingu, których w tym kraju pewnie za wielu nie ma. Wrestling oglądam już jakieś 25 lat, a Hogan to istny bóg bez którego dziś nikt by nawet nie wiedział czym amerykański Wrestling jest.
ALE
Na pewno się tu odbił echem wczorajszy występ Hulka Hogana na wiecu Trumpa. Chciałbym więc wam nieco nakreślić kim dokładnie jest Hulk Hogan i dlaczego IMO ma to pewne znaczenie dlaczego ktoś taki jak on się na tym wiecu pojawił.
Pozwolę sobie z miejsca zatagować tu #gruparatowaniapoziomu bo post będzie długi i wyczerpujący, bo pisze go jako nieoficjalny profesor pro wrestlingu, których w tym kraju pewnie za wielu nie ma. Wrestling oglądam już jakieś 25 lat, a Hogan to istny bóg bez którego dziś nikt by nawet nie wiedział czym amerykański Wrestling jest.
ALE
Hej, tu Mirek z tego wpisu o dieslach i motoryzacji. Bardzo dziękuję za konkretne odpowiedzi, naprawdę mi pomogły. Mam jeszcze pytanie: dlaczego prawie tyle samo klientów, którzy nie chcą silnika na ON, nie chce skrzyni dwusprzęgłowej, DSG? Tzn. klienci, którzy chcą automat, w 95% mówią "żadne dwusprzęgłowe, tylko bezstopniowe". Mój szef się wkurza, bo przez to trzeba opuszczać ceny tych dwusprzęgłowych, które stoją po kilkanaście tygodni na placu i nikt ich nie chce, pomimo sytuacji na rynku aut. O co ty chodzi?
#motoryzacja #vejt
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6241654c9df1c36994525035
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: chyba zartujesz ze sa takie osoby
z własnych doświadczeń: najtańsze w eksploatacji są chyba hydrokinetyki - prosta budowa, jednak nie ma porównania do DSG jeśli chodzi o zmianę biegów
bezstopniowej nie miałem, więc się nie wypowiem
@AnonimoweMirkoWyznania: miałeś na myśli "tylko hydrauliczne"
problem się pojawia jak weźmiesz coś bardziej przyziemnego - taki 6f35, pod względem płynności zmiany jest przepaść, oczywiście na korzyść DSG
Komentarz usunięty przez moderatora