Aktywne Wpisy

Gmeras +330
Witajcie Mirki i Mirabelki
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale
Chciałem napisać kilka słów z szacunku do Was, choć będzie ich niewiele, bo i niewiele się dzieje. Dopadła nas rutyna, z czego ogromnie się cieszę.
Jak sobie radzimy? Myślę, że rewelacyjnie. Nie chcąc się chwalić, to naprawdę nie mam sobie nic do zarzucenia. Myślę że dobrze radzę sobie w tej niespodziewanej roli samotnego ojca.
Na Dzień Mamy odwiedziliśmy grób, oczywiście z laurką od syna.
Czy syn szuka mamy? Nie. Ale

monter_wolter +234
źródło: GsXYsWJXgAAPMah
Pobierz![[EN] Różne modele AI rozwiązują różne "Dylematy wagonika".](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b535fd24b80778a6dee17d06fa8236480de15b77e48f7998dd8ebbc176fbabaa,q80.jpg)

Wielu facetów na niewiele kobiet, w dodatku które głównie mierzą w górne 10% najatrakcyjniejszych. Do tego - najoględniej mówiąc - niejednoznaczny algorytm matchowania. A to dopiero wierzchołek góry lodowej, wynikający z prostych założeń statystycznych xd
Apki randkowe to jest dosłownie tragiczne miejsce dla przeciętnego faceta. Nie uciekałbym od razu w ortodoksyjny redpill czy blackpill. Znam przynajmniej kilka ogarniętych fajnych kobiet i niektóre wprost przyznają (patrząc na swoje koleżanki), że jakby miały teraz szukać laski to na miejscu facetów wolałyby być same. No ale te ogarnięte są raczej są zajęte od lat ( ͡º ͜ʖ͡º) i nie stanowią większości, ale to tylko moje doświadczenie a nie reprezentatywna próba.
Niektóre sytuacje "randkowe" jakie miałem w ostatnim czasie wywołują już u mnie głównie politowanie xD
Spotykam się z laską i z góry jestem wyrozumiały jak mogę. Próbuje budować jakiś komfort i odstresować kiedy dziewczyna się stresuję, słucham jakichś dziwnych historii bez oceniania - w nagrodę z reguły dostaję ghosta. Raz po tygodniu, a raz po dwóch miesiącach xD Klasa i dojrzałość emocjonalna xD
Jak widzę rady jak powinienem się zachowywać i gimnastykować przy pierwszej wiadomości, albo zabiegać i zdobywać, to mam ochotę jebnąć autorce xD Przy takiej skali odrzucenia to normalny facet prędzej dostanie p-------a zanim trafi na sensowną dziewczynę. Nawet bym się przychylał do stwierdzenia że to przypadek statystycznie pomijalny - choć nie mam statystyk, raczej obserwację swoje i koleszków.
Ale z drugiej strony przeraża mnie też co się dzieje na tagach typu #przegryw Straszna mizoginia i odpały typy blackpill i porównywanie rozmiarów szczęk... A przeraża mnie to bo coraz lepiej rozumiem tych biednych facetów, choć osobiście nie uważam żeby to był dobry tok rozumowania (a już na pewno nie całkowicie).
Ciekawi mnie też co o tym myślą dojrzałe emocjonalnie kobiety? Bo jednak nie znam aż tak wielu opinii.
#tinder #zwiazki
W sumie chyba nawet kręcenie z nią, by ją zaciągnąć do łóżka wymagałoby ode mnie niezwykłych pokładów cierpliwości...
Z własnych doświadczeń czarna pigułka otworzyła mi oczy i zmieniło to w znaczym stopniu podejście
@letesnox: ludzie boją się nieznanego. Natomiast tutaj muszę cię zasmucić: blackpill opiera się na badaniach naukowych. To nie są wyssane z palca coachingowe redpillowe legendy. To są fakt, o których się nie mówi facetom, żeby nie walnęli samobója ok. 18 lvl, a dla bab to oczywistość. Być może
Niemniej można dostrzec pewne tendencję.
@kojiii o to
ja jako średniak po 30 nie mam tam nie wiadomo jakiego ruchu, ale wpada mi tygodniowo dosłownie kilka quality par (patrzę tylko na wygląd przy swipach, mało kogo daję w prawo). uważam, że mimo wszystko tinder to dobre narzędzie do zawierania znajomości, może nie koniecznie do szukania związku. trzeba tylko się przyzwyczaić do tych wszystkich botów instagramowych i
@letesnox: kobiety w ogóle się nie zastanawiają nad tym, chłopiee. One żyją w bańce i dosłownie każda laska ci powie - FACECI MAJĄ ŁATWIEJ. Spytasz o inceli? "Oni mają c-----e charaktery tylko i tyle xD Poszliby na terapie i by się ogarneli" Tak ci każda laska odpowie. One w ogóle nie widzą
Odnoszę wrażenie że te odrealnienie to rodzaj zaburzenia psychicznego.
Kobieta z definicji jest osobą zaburzona psychicznie.