Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +20
#przegryw #przegrywpo30tce #pieklomezczyzn #takaprawda #wojna
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
http://www.wykop.pl/link/1763440/sad-apelacyjny-w-warszawie-odrzuca-pozew-zbiorowy-przeciwko-chomikuj-pl/
w kontekście dzisiejszego znaleziska z głównej:
http://www.wykop.pl/link/1762412/pozew-zbiorowy-za-sciecie-ofe/
do czego w tym kraju służą pozwy zbiorowe? do darmowego reklamowania kancelarii prawniczych - bo przecież z góry jest wiadomo, że w tych wszystkich głośno omawianych sprawach pozew zbiorowy nie może mieć zastosowania (w tym wypadku 15 wydawnictw chciało skorzystać z procedury zasadniczo stworzonej dla konsumentów)...
jak się czyta tekst na onecie można zauważyć, że nazwa kancy bawiącej się w ten sposób pada 5 razy, a cały tekst kończy się takim zdaniem:
po sformułowaniu 'klienta na wszystkich [...] reprezentowała' widać, że tekst powstał na kompie pr'owca kancy
o co mam największy ból dupy? o to, że media z lenistwa, a prawnicy z krótkowzroczności robią krecią robotę... po pierwsze, mącą w głowach ludziom na temat tego czym są i do czego służą pozwy zbiorowe obniżając i tak niski poziom wiedzy prawniczej w społeczeństwie... po drugie, buduje się negatywny wizerunek sądów [niesłusznie] które są obwiniane o to, że kolejny pozew zbiorowy nie wypalił... a po trzecie, utrwala się wizerunek prawnika-cwaniaka...
#ragekageradzi
@RageKage: Noo, jak widać jest całkiem prawdziwy. ( ͡₪ ͜ʖ ͡₪)
@Baron_Al_von_PuciPusia: stereotyp ;) niewykluczone, że wydawnictwa wiedziały że biorą udział w akcji PR i może liczyły, że na chomikuj.pl to wystarczy :P
U nas w Lublinie sie nie #!$%@?ą, po prostu ustawili baner na kólkach (taki troche jak te do przewozenia szyb) koło sądu rejonowego :)
Tylko za godzinę najwcześniej, bo muszę najpierw spożyć śniadaniobiad :)