Podobają mi się alternatywki w tym teledysku. Nie wiem dlaczego ale zawsze mnie ciągnęło do alternatywek. Z resztą zawsze chciałem mieć bardziej punkową styluwę bo mi się zwyczajnie podoba ale brakowało odwagi a teraz chłop za stary xD
Może mi kiedyś będzie dane jeszcze wyrwać fajną alternatyweczkę z którą będę oglądał chińskie bajki xD Ehhhh
@maselkowykop: Jestem zodiakalnym baranem w środowisku w którym muszę uważać co mówię umieram dosłownie. Zrozumienie tego zajęło mi z 10 lat xD Skończy się tak że będę musiał mieć własną firmę bo nie lubię jak ktoś mi mówi co mam robić albo mnie kontroluje, odrazu pojawia się chęć zrobienia na złość.
@maselkowykop: Znakami zodiaku się nie interesowałem ale była mi powiedziała że jestem typowym zodiakalnym baranem z zaletami i wadami i patrzę na opis i o kuuuur xD I teraz stałem się zodiakalną julką, tylko kryształków brakuje xD
@maselkowykop: Ba powiem ci co jest #!$%@? przed randką patrzę sobie ooo tak baran i panna. Czytam #!$%@? i o kurde rzeczywiście najgorsza randka w życiu chyba xD Więc gwiazdy nie kłamią xD
@LateNever: Jedno drugiego nie skreśla. Dobrze że jesteś elastyczny, fajna cecha. Niestety nie wiem co to agnostyk ale sobie dzisiaj wygoogluje i poczytam.
Może mi kiedyś będzie dane jeszcze wyrwać fajną alternatyweczkę z którą będę oglądał chińskie bajki xD Ehhhh
#przegryw
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie wiem co to agnostyk ale sobie dzisiaj wygoogluje i poczytam.