Aktywne Wpisy

McAbra +134

#krakow Wygląda na to, że słynny m----n z Katowic wrócił do naszego kraju i zaczął pracować na taxi
źródło: 491009658_536094006211866_6524011851460775213_n
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 491009658_536094006211866_6524011851460775213_n
PobierzWykop.pl
#wot #warthunder
źródło: comment_16479033076xANJQ4XfLScywpprgRi6D.jpg
Pobierznie moge juz skrytykowac gry? i nic mnie nie obchodzi ze im sie to najbardziej oplaca trzymac ta klase pojazdow, jak microsoft ci zacznie wyswietlac reklamy
Daruj sobie, to typowy bóldupiarz który myśli, że spg to najgorsze zło w tej grze, nie ogarniając jednocześnie pozycji/taktyki w zależności od mapy i ilości spg w grze, bo od tego by mu pewnie mózg wybuchł. Ciekawe kiedy odkryje fakt, że tunelowość map i wszechobecna 2ka jest nieco bardziej uciążliwa niż otrzymanie trafienia za 200dmg raz na 30s...
@Lulz1: najgorsze nie, ale jedno z najbardziej irytujących, zwłaszcza na midtierach, gdzie siedzą orangutany w swoich m44, czy co tam teraz jest w modzie. A właściwa liczba art w grze to zero, czasem po 1 na stronę.
to powiesz mi jaki jest counter play jak mnie na kw4 zfocusuja 3 arty czy nie?
Zapamiętać, że w obv spoty się nie jeździ jeśli jest dużo spg, trzeba wybrać inne miejsce? No ale przecież wymagam myślenia od typowego randomka, a to boli - lepiej pojechać na standardową miejscówe gdzie spg mają przestrzał i potem płakać "chlip, spg to zuooo bo mnie bijom". Wy to byście się chyba posrali z nerwów grając w czasie cbt gdzie potrafiło być 16-20/30 spg w bitwie (biły znacznie mocniej
o poza tym to co mnie obchodzi ze kiedys arty byly gorsze, to ma znaczy ze teraz jest dobry design? argument w stylu moze i dom sie pali ale 100 lat temu b---y spadaly
"A bo u was murzynów biją..."
Polecam zmianę nastawienia lub gry, bo wot stanowczo przeciąża twoje zwoje mózgowe. Jeden wykopek mnie ostatnio przekonywał jakie to AW jest fajne - nowoczesne maszyny, wiele mechanik, no i brak "gównomiotów". Ale jakoś tak tam ludzi mało trochę, przynajmniej gdy nie ma ru primetime...
Twoj cel w meczu bedzie prosty, musisz leciec prosto i kliknac spacje
Pudło, 600h+ na steam w WT, a tych zanim gra została wrzucona na niego to nie zliczę - zacząłem grę jak jeszcze drzewka były podzielone na 20lvli, a o dodawaniu GF nikt nie myślał. I tak, gram wszystkimi liniami, spg włącznie przez misje i różne eventy.