Powiem tak. Jeśli ktoś uwikła nas teraz w wojnę z kacapami, to ja mam to w piz.. i jeśli się uda wyjeżdżam z tego kraju. Niech sobie go pisowcy bronią..
@DonCruzo: Na twoim miejscu wyjechałbym już teraz. Jak tylko coś się wydarzy nie licz, że gdzieś przejedziesz sobie przez granicę. Chyba, że jesteś kobietą/dzieckiem.
Nawet jak ci się uda, to szybko zostaniesz odstawiony przez służby.
Obserwowałem ruch graniczny BE/UKR/PL praktycznie od początku lutego gdy spływały te informacje o rzekomej planowanej inwazji. Moim zdaniem zostaniesz grzecznie zawrócony xD
@Levander: Niemcy to mają podobno strzelać na granicy, Czesi to samo. Proponuję uciekać do obwodu kalingardzkiego i udawać Rosjanina. Jeszcze jest czas by nauczyć się kilku prostych zwrotów.
Powiem tak. Jeśli ktoś uwikła nas teraz w wojnę z kacapami, to ja mam to w piz.. i jeśli się uda wyjeżdżam z tego kraju. Niech sobie go pisowcy bronią..
@DonCruzo: kacapy od lat p------ą o faszyzmie w Polsce, tam jest antypolska propagadna w TV od dekad, ćwiczą ataki atomowe na Warszawę, gdyby mieli dość siły już dawno by tu siedzieli. Siedzenie teraz cicho to jest im tylko na rękę.
@DonCruzo: C--j z tym rządem, ale jednak kraj nie jest taki zły, a i ludzie jak się okazuje potrafią być w porządku, ale rób co tam uważasz, z takim nastawieniem przy obronie też się nie przydasz także dla każdego będzie lepiej. Dodam tylko, że myślałem podobnie, jak Ty, ale jak ma mi jakaś czerwona urwa najechać kraj to bym się bronił jak Urkaińcy, dlatego też mają tak wysokie morale.
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl ostatnio była narracja, że antycovidowcy to ruskie onuce, ale teraz widzę, że wyznawcy covida chętnie by nas w wojnę wepchneli. Kto by pomyślał ( ͡°͜ʖ͡°)
@beer_man bronić się trzeba mądrze, nie jest tak, że mam ten kraj gdzieś, bo gdyby tak było to by mnie tu dawno nie było. To nie jest moment w którym jesteśmy gotowi na konflikt. Dostaliśmy czas, który chcemy zmarnować, zamiast mądrze się do tego przygotować. Niestety...
@DonCruzo: Jaką wojnę? Kto ciebie w wojnę wepchnie? Rosja jest za słaba na wojnę na kolejnym froncie, z nami, krajem NATO. I tak kacapy sieją ciemnotę antyszczepionkową, bajki o "plandemii" i tysiące innych teorii spiskowych.
Wystarczyło pokazać, ze NATO też jest gotowe na eskalację i Biden sknocił sprawę na stracie mówiąc, ze nie wyśle wojsko na Ukrainę. Wystarczyło zasygnalizować taką możliwość esekalacji.
#wojna #ukraina #rosja
Nawet jak ci się uda, to szybko zostaniesz odstawiony przez służby.
Obserwowałem ruch graniczny BE/UKR/PL praktycznie od początku lutego gdy spływały te informacje o rzekomej planowanej inwazji. Moim zdaniem zostaniesz grzecznie zawrócony xD
Komentarz usunięty przez autora
@DonCruzo: kacapy od lat p------ą o faszyzmie w Polsce, tam jest antypolska propagadna w TV od dekad, ćwiczą ataki atomowe na Warszawę, gdyby mieli dość siły już dawno by tu siedzieli.
Siedzenie teraz cicho to jest im tylko na rękę.
I tak kacapy sieją ciemnotę antyszczepionkową, bajki o "plandemii" i tysiące innych teorii spiskowych.
Wystarczyło pokazać, ze NATO też jest gotowe na eskalację i Biden sknocił sprawę na stracie mówiąc, ze nie wyśle wojsko na Ukrainę. Wystarczyło zasygnalizować taką możliwość esekalacji.