Wpis z mikrobloga

#!$%@? oglądałem sobie konfe i no #!$%@? nie mogę co ten druid #!$%@?ł, serio naprawdę go szanuje ale takimi akcjami traci w #!$%@? w moich oczach. Wyszedł sam z kontuzja, a jedyne co robił to blokował ciosy twarzą.
Ferrari trzymam kciuki, dojeb tego pajaca Polaka za to, ze tak sie pruje. Druid nie #!$%@? bo wataha straci zęby.
#famemma #wardega
Pobierz Kusyfix - #!$%@? oglądałem sobie konfe i no #!$%@? nie mogę co ten druid #!$%@?ł, ser...
źródło: comment_1647894694fE8iCOhJotoMDTxJJybToW.jpg
  • 5
@Kusyfix: no i warto dodać, że druid przez kontuzje zmienił se nie dość, że formułe to i przeciwnika a i tak w #!$%@? dostał XDDD, a Ferrariego nie dość, że wywierając na nim presje zmusił do walki to próbował jakieś myki robić pod polaka typu "ale negocjacje i z jednej i z drugiej strony muszą być, ty też mu coś odpuść", albo te jego teksty "to nokałtuj w dużych", "niech los
@Legit_Info_12: #!$%@? w punkt. Druid się sprzedajde i tyle. Wogóle Jakiś lekarz #!$%@? wie skąd. Poszedl za nim na te badanie jakby chciał mu zwyrol temperature analnie zmierzyć. Słabo ten leśny dziad sobie pogrywa.

Wiemy, ze to czytasz Wardęga i jak tak dalej pójdzie to nawet znajomość algorytmów nie pomoże bo ludzie się odwrócą od Ciebie i wyswietlenia pójdą w dół.
@MG42: przepraszam, źle to napisałem "serio uważam, że czasami robi dobre materiały" Na szacunek trzeba sobie zasłużyć i to napewno nie takimi akcjami jak na konfie.