Aktywne Wpisy
Wookash071 +36
Mam takiego jegomościa pod blokiem. Od dłuższego czasu dostaje jeść. Latem siedział na słonku, szukał mnie i czasem siostry po jedzenie. Podjeżdżałem pod blok o 2 w nocy to wybiegał znikąd za każdym razem. Jakby wiedział, że to ja.
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
lakukaracza_ +53
#powodz Serce pęka
#ukraina
Jedno pokolenie pierze głowy następnemu, i tak od rewolucji. Nie ma się co łudzić, że za 20 lat rosjanie się ucywilizują i zrezygnują z agresji
@mystery_26: Ale Ty masz n----------e pod kopułą... Tak, te 5-latki na pewno cokolwiek komukolwiek zrobiły. Ten po prawej na pewno strzelał z Goździka w bloki mieszkalne, a ten po lewej bombardował szpital położniczy z samolotu.
NICZYM się k---a nie różnisz od tego bydła strzelającego do nieuzbrojonych ludzi, jesteś dokładnie takim samym zerem moralnym, które chciałoby zabić małe dzieci za grzechy ich rodziców i dziadków. Fanatyzm godny