Wpis z mikrobloga

Cześć, witam was w 2 części historii o znalezieniu #wymarzonaukrainka. Wpis miał potencjalnie powstać dopiero jutro, ale dzisiejsze wydarzenia zmieniły trochę harmonogram. Moja pierwsza randka z #ukrainka miała się odbyć dopiero jutro, ale dzisiaj zupełnie przypadkowo zagadałem się z Marią ze Lwowa i zdecydowaliśmy się pójść na szybką kawkę do jednej z amerykańskich korporacji. Przejdźmy do konkretów. Paradoksem poznawania się z Ukrainką jest to, że rozmowa będzie się wam kleić lepiej niż z #p0lka nawet mimo tego, że czasem poprosi was, żeby coś powtórzyć, ponieważ nie zna jakiegoś słowa. Jest to jednak bardzo uroczę i dodaje spotkaniu pewnej wyjątkowości. Co więcej Ukrainki mimo fatalnej sytuacji na #ukraina starają się zachowywać pogodę ducha i przez to bardzo często się uśmiechają. Maria, mimo że jest dopiero u nas parę dni to od następnego tygodnia zaczyna już pracę w restauracji zapiecek, popularnej przede wszystkim z pierogów, ponieważ uważa, że jest to winna polakom, którzy wspaniale się nią zaopiekowali. Maria opowiedziała też, że Ukrainki cenią sobie bardzo, gdy ktoś ma sportową pasję, ponieważ same chętnie lubią aktywnie spędzać czas na rowerze, czy rolkach. Rozmawialiśmy może około 30 minut i Maria zaproponowała, abyśmy w weekend poszli do jakiegoś parku, który dobrze znam pojeździć na rolkach. Jest to dla mnie nowość, ponieważ po 1 randce z rodaczkami zwykle musiałem do nich napisać, bo inaczej z relacji byłyby nici. Cały krótkie wyjście oceniam 9/10, a punktem odniesienia jest przeciętne spotkanie z polką. Zapraszam chętnych do zadawania pytań, bo wszystkiego w tym wpisie na pewno nie uwzględniłem.
#blackpill #redpill #przegryw
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Eluno: chodziło mi o to, żeby pomóc poprzez podzielenie się przemyśleniami i faktami, co ukrainkom imponuje w mężczyznach. Miałoby to pomoc zwiększeniu szans nawet dla beznadziejnych przypadków. W końcu każdy zasługuje na miłość
  • Odpowiedz
@PolskiHusarz: Kurrrczaki, a już chciałem zaobserwować twój minitag.
Aż ciężko się czyta coś takiego spod klawiatury chłopa tagującego #blackpill
Wyręczę Cię XD Ukrainkom tak jak wszystkim kobietom imponują: atletyczny frame, wysoki wzrost i przystojna morda - wszystko inne jest tylko LEKKIM mnożnikiem (lub dzielnikiem) powyższych.
Szanuję za dobre chęci, ale można zamykać XD
  • Odpowiedz