Aktywne Wpisy

BezDobry +167
- będzie można montować zużyte wiatraki,
- oczywiście pod domami,
- no i w obszarach chronionych,
- a jak ktoś wymarzy sobie montaż na terenach rolnych to można je błyskawicznie zamienić w tereny inwestycyjne,
- no i Simensa się uratuje,
- ale przynajmniej odblokowali na ten cel kredyty z KPO.....
Ale Seba pa jaki śmieszny ten Hołownia i jak orze pisowców
#bekazlibka #bekazlewactwa #ekologia #wiatraki #takaprawda #bekazpodludzi
- oczywiście pod domami,
- no i w obszarach chronionych,
- a jak ktoś wymarzy sobie montaż na terenach rolnych to można je błyskawicznie zamienić w tereny inwestycyjne,
- no i Simensa się uratuje,
- ale przynajmniej odblokowali na ten cel kredyty z KPO.....
Ale Seba pa jaki śmieszny ten Hołownia i jak orze pisowców
#bekazlibka #bekazlewactwa #ekologia #wiatraki #takaprawda #bekazpodludzi

agiller +141
Mam nadzieję że jeśli znów ktoś napisze "Zimo #!$%@?" to ta szczotka magicznie teleportuje mu się do tyłka.
#bekaztransa #zima #oswiadczenie #pracbaza #heheszki
#bekaztransa #zima #oswiadczenie #pracbaza #heheszki

Rakieta Simple Moon Basic poskładana i gotowa do drogi na księżyc i z powrotem. Trzej dzielni kerbalonauci sprawdzają jeszcze czy wszystkie moduły działają jak należy, ale wszystko zdaje się działać poprawnie.
Podczas dokowania poszczególnych elementów na stacji ISS nastąpił wybuch. Jedna z zaślepek portów dokujących, po odczepieniu uderzyła w lądownik, jednak nie wykryto żadnej groźnej usterki zagrażającej całej misji.
Cztery moduły rakiety od prawej:
- Główny napęd, do księżyca i na ziemię
- Kapsuła do domu
- Lądownik
- Dodatkowy silnik hamujący do lądownika
--------------------------
Przy dokowaniu na stacji ISS odkryłem jak bardzo liczba części stacji przytłacza mój komputer. Na liczniku 2 metry na sekundę, a odległość do stacji co sekundę zmniejsza się o 0,3 metry. Taki pokaz zdjęć, że teraz boje się przenieść jednego z Kerbali na stacje.
@traceur07: liczba.
Pozdrawiam, grammar nazi
@jestem_anonimowy: zmieniłem, dzięki za czujność.
@Broken: grasz w karierę? Spróbuj na początku wynosić na orbitę proste i lekkie rzeczy. Większe przyjdą z czasem. Na początku też robiłem błędy że starałem się upchać jak najwięcej, ale nie tędy droga.
Polecam obejrzeć animacje nasa z różnych misji i oczywiście wklejać screeny swoich projektów i problemów na mirka. Podopwiemy