Aktywne Wpisy
Szpeju +474
kozackikozak +70
jakieś przegrywy węszą spisek bo uwaga MURZYN JEST W KSIĄŻCE XDDDDDDD
z kim ja tu #!$%@? siedzę
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #shitwykopsays
z kim ja tu #!$%@? siedzę
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #shitwykopsays
#ukraina #rosja #ukraina #polska
@polaczenieszyfrowane: już? ja to od początku piszę.
Obcokrajowcy mogą uzyskać PESEL w Polsce od co najmniej 1995 roku, w starszych przepisach nie chce mi się już w sumie grzebać. Jedynym choć nieobligatoryjnym wymogiem był meldunek na ponad 30 dni.
Ta ta ta, we wróżkę zębuszkę też wierzysz?
Art. 62. [Czynne prawo wyborcze]
1. Obywatel polski ma prawo udziału w referendum oraz prawo wybierania Prezydenta Rzeczypospolitej, posłów, senatorów i przedstawicieli do organów samorządu terytorialnego, jeżeli najpóźniej w dniu głosowania kończy 18 lat.
Komentarz usunięty przez autora
@GonzoMMz: Do momentu aż Twoja matka okaże się za droga i Ukrainka tansza. Już u nas był rynek pracodawcy i oferty po 4,5 zł za godzinę. Mam wrażenie, że nie wiesz jak to działa. Nie kompetencje a koszt będzie się liczył.
@polaczenieszyfrowane: Oczywiście, że nie wróci, widać zniszczone miasta, szkoły itp, niektóre stracą mężów i po
Morda tam
słuszne wnioski
i szczerze mówiąc, ja odnoszę wrażenie, że taka emigracja to jeden z głównych celów tej wojny
ludzie muszą zrobić miejsce na Ukrainie dla narodu wybranego i przy okazji wywrócić największy, "biały" kraj w europie środkowo wschodniej
wtedy niemiaszki będą mogły spokojnie odzyskać "swoje ziemie", dla których nie chcieli do dzisiaj z nami podpisać traktatu pokojowego po 2 wojnie
Szwab się chwalił, że Putin to jeden z jego uczniów,
Gdzieś dawali takie mieszkania? Nie znam nikogo kto takie miał.
Lepiej wyrzucić polską patologię a wpuścić uchodźców wojennych.