Wpis z mikrobloga

jeśli klikam w przycisk Power i nic się nie dzieje ani na wyświetlaczu, ani w grzale... to znaczy że już padło totalnie? xD

wczoraj baterię świeżo po ładowaniu zapakowałem (co prawda już dosyć stara, ale ładowarka LiitoKala pokazuje że naładowana i multimetr podaje ponad 4V), pociągnąłem parę razy i odłożyłem, a za kolejnym razem jak chciałem pociągnąć to już niestety faja bez reakcji po naciśnięciu ( ͡° ʖ̯ ͡°)

wziąłem później atomizer rozebrałem z myślą, że może coś się poruszyło i nie styka odpowiednio, ewentualnie zalało się liquidem, na noc zostawiłem do ewentualnego osuszenia... no ale dalej nic ( ͡° ʖ̯ ͡°)

da się jakoś naprawić, czy już do kosza? ()

jeśli do kosza, to co nowego proponujecie kupić? w rozsądnej cenie oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tak myślę, że dobrze żeby coś podobnego było, bo jeszcze 4 grzały i 4 szybki mi zostały xD szkoda by ich było marnować xD no ale jeśli się okaże że są jakieś nowe, wiele lepsze konstrukcje, no to trudno..
no i nie wiem, czy aż taki mocny mi potrzebny, czy to była kwestia tego egzemplarza? no ale ponad 30W nie używałem, bo... już w sumie nie pamiętam xD albo za gorące, albo za mocne było, albo jedno i drugie xD

pacjent: Eleaf iStick Pico
#epapieros #epapierosy #vape
Pobierz
źródło: comment_1647006465uxcE1usgYjXIq5OP8OCu6Y.jpg
  • 6
@Mikiedbp: no od dołu wydaje się spoko, a od góry nie jestem w stanie rozkręcić.. śrubki coś kiepsko wyglądały, a ja je jeszcze dojechałem xD
jutro chyba będę musiał jakiegoś małego wiertła poszukać i rozwiercić ()

jak edym przeglądałem, to chyba nowszą wersję tego tutaj znalazłem ( ͡º ͜ʖ͡º)
w sensie usb-c dodali xD
https://e-dym.pl/boxy/5997-5655-eleaf-istick-pico-plus-75w-mod-.html#/233-kolor-black
tylko lipa że wysyłki
@Marcinnx: pójdz/pojedź do vcp powinni jeszcze mieć w sklepie stacjonarnym pico X w zestawie z Melo 4 za 105-110zł.
Korzystam od końcówki grudnia i jestem zadowolony, minus jedyny jest taki że jak lubisz często upuszczać to może schodzić ta pogumowana warstwa farby.
Jak byś kupił to mogę poratować kilkoma szkłami powiększającymi bo dostępne tylko w Chinach ;)
Grzałki wchodzą te same co w starym Melo
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Mikiedbp: kupiłem nówkę i śmiga elegancko ( ͡ ͜ʖ ͡)
w dodatku USB-c, więc luksusik - nie trzeba się o micro USB kabel martwić xD