Wpis z mikrobloga

Cyt. "I co wyglądam jakoś strasznie?" Dla mnie straszny leszcz. :D Zawsze mi się ze s---------ą kojarzył, ciężko mi sie było do niego przekonać, ale po tym jak się popisał ignorancją znowu jest dla mnie nikim. Równie dobrze mógłbym powiedzieć: podróżowanie jest dla mnie głupotą, zdjęcia mam w tv, i internecie. Frajer.
  • Odpowiedz
@Pyrakus: @Masterczulki:

troszkę racji ma. Bo normalny Kowalski, który nie chce mieć brzuszka, to mu starczy w miarę zdrowe odżywianie i trochę ruchu, przy codziennych czynnościach. Więc jeśli ktoś leży do góry nogami i g---o robi, to chodzenie specjalnie na siłownie jest trochę bez sensu.

Nie wziął pod uwagę tych co mają pracę biurową, godzina na siłowni jest raczej efektywniejsza od kopania ogródka, no ale WC g---o na
  • Odpowiedz
@ForThoseWhoKnow: No jakim trzeba być zjebem, żeby hejtować wszystko, czego nie rozumie bądź mu się nie podoba? Przecież dla niektórych siłownia to pasja jak dla niego podróżowanie.

A ja wolę posiedzieć w domu i poczytać książkę bądź spędzić czas z narzeczonym, a nie łazić do kościoła, czy też tworzyć publikacje bóldupowe o podłożu ostroskrętnym w prawo.
  • Odpowiedz
@ForThoseWhoKnow: No to w tym momencie muszę powiedzieć że Cejrowski stracił wiele w moich oczach. Nie ma to jak wypowiadanie się na temat w którym nie ma się wiedzy. Jego pasją są podróże i tak samo pasją kulturysty może być ciągłe samodoskonalenie się wiec co jak co ale ten człowiek powinien wiedzieć czym jest "pasja". Nie da się też ogólnie stwierdzić że ćwiczenie jednego mięśnia jest bezmyślne. Jak on sobie
  • Odpowiedz