Aktywne Wpisy
Zwierz33 +8
Mam konto na jednej apce randkowej i tak wpadłem na nowy profil po wiadomości jaką napisałem owej niewieście usunęła profil po przeczytaniu bo dałem jej chyba za bardzo do myślenia. Wkleiłbym screena ale już zniknęło po odczytaniu a jedynie został mi screen z jej opisem profilu. Do sedna sprawy jej opis:
Obecnie mieszkam i pracuję w Jeleniej Górze. Często bywam we Wrocławiu. Wolny czas spędzam aktywnie - góry, wypady za miasto. W
Warcomx +161
#europa #rosja #terlikowski
Sam siebie nazywa katolikiem
@jbagiet: wut? Terlikowski jakoś od paru lat już się z rigczem wypowiada, chyba najsensowniejszy katolicki głos w polskiej polityce i publicystyce od dłuższego czasu, wykopki też często go cytują
@jbagiet: Nie sądzę aby taka narracja przebijała się tu względem niego w ostatnich latach. Chyba, że coś wyjątkowego p--------ł miesiąc temu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jbagiet: Nope, poszukaj sobie znalezisk o Terlkiku. Kiedyś delikatnie mówiąc był jebnięty, od kilku lat się trochę naprostował jak zobaczył obłudę kościelnych.
https://www.wykop.pl/wpis/64293781
Karierę znów robi gorące doniesienie, że „Orbán zablokuje unijne sankcje na ropę i gaz". Wyjaśnijmy, że tym sankcjom przeciwne są Niemcy z bardzo sporą grupą innych unijnych krajów, więc – jeśli trzeba by uciekać się do skrótów medialnych – to „Berlin zablokuje unijne sankcje na ropę i gaz". A w istocie za szybkim embargiem na gaz opowiada się teraz w Brukseli tylko Polska z trzema krajami bałtyckimi.
Btw gadki o Orbanie, są właśnie po to by odebrać uwagę od tego kto faktycznie blokuje sankcje dla Rosji
@jbagiet: On od jakichś 2-3 lat się ostro zmienił, przede wszystkim grzmi na kościół za ich tuszowanie pedofilii.