Aktywne Wpisy
MG78 +364
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
WielkiNos +141
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
#ukraina #wojna #rosja
Strzelam, że to odpowiedź na ruską propagandę, która twierdzi, że Ukraina w Donbasie zamordowała 10 tys. Rosjan od 2014 roku. Tak więc najpierw potwierdź (udowodnij) ruskie liczby a potem się czepiaj.
Jak bardzo chcę Ukraińcom dzisiaj pomóc i nie chcę rozpamiętywać banderyzmu sprzed 80 lat, to jednak Zełeński niech się nie odrywa i puszcza kłamstw prosto w świat.
Dokładnie... Trzeba dzbanom tłumaczyć że obecnie wyciąganie UPA i mordowanie Polaków na wolybiu to nic innego jak manipulowanie faktami i zmienianie narracji wobec uciśnionych ukraincow...
@ImDanny: Nie ma żadnych historycznych problemów. Problemy są już dawno wygasłe, to już nie te same narody.
@willyfog: No lekko się odkleiłeś. Fakt.
Tylko Polacy zawsze są Polakami.
Wiem co było na Wołyniu, znam historię tych zbrodni - ale jeśli teraz pozostaniemy obojętni na cierpienie uchodźców albo się do niego przyczynimy również