Aktywne Wpisy
Eurypides +407
Slavian4k +188
Czemu znalezisko o pobiciu grupy Polaków przez Ukraińców w której jestem pokrzywdzony, zostało zdjęte z głównej jako manipulacja?
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do
Jedyną manipulacją jaką widzę jest oświadczenie policji, tak to prawda zostało spisanych 13 osób ale włącznie z nami w roli ofiar.
Agresorów było około 10, policja wylegitymowała 4 albo 5. Druga manipulcja że niczego nie zgłosiliśmy ja oraz 2 kolegów powiedzieliśmy że chcemy zgłosić oficjalne zeznania, powiedzieli żebyśmy im dali dokumenty i się do
Umówiłem się z laska, którą #!$%@?ło 17 facetów z tindera (powiedziała mi przed spotkaniem). Przyznała się, chociaż po mojej reakcji bardzo tego żałowała.
Ogólnie wygląd szara myszka/bibliotekarka, zresztą pracująca w IT, na zdjęciu z identyfikatorem jakiejś tam firmy na targach technologicznych xD W życiu byście nie powiedzieli, że taki szlauf.
No i przeczytawszy te dane zacząłem się wymiksowywać ze spotkania i dawać do zrozumienia, że nie jestem zainteresowany jednak i podziękuję.
A ona w akcie desperacji: "bla bla bla... ale tylko ciebie chciałabym zaprosić do swojego domu i pokazać rodzicom, w przeciwieństwie do tamtych pozostałych" (mieszkała z rodzicami)
Niestety nie podziałała na mnie ta zachęta, że tylko mnie chciała pokazać rodzicom, a tamtym dawała w ich domach i samochodach.
Jak to można się naciąć niefortunnie. Lepiej pytajcie na starcie o takie rzeczy. Chyba musiałbym #!$%@? po tym wygotować jakbym po fakcie usłyszał ten wynik.
#blackpill #tinder #przegryw #p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #polki
To samo z młodymi dupami. Wyobrażacie sobie 17-latkę, która miała już pięciu partnerów seksualnych? Ja się z tym już spotkałem.