Wpis z mikrobloga

Podczas gry w csa trafiem na w miarę normalnego ruska (czytaj - potrafił kleić zdanie po angielsku, nie darł japy i był całkiem komunikatywny). Pogadałem z nim chwilę, i dowiedziałem się, że:
- Rosja musiała wkroczyć do Ukrainy bo inaczej NATO by zaatakowało Rosje.
- Ludzie w Ukrainie chcą być częścią Rosji tyko rząd z Załęskim na czele na to nie pozwala.
- Ostrzeliwanie cywili nie ma miejsca, albo są to tylko przypadkowe ofiary. Winne oczywiście jest wojsko ukraińskie, bo skoro nie chce się poddać to trzeba rozwalić całe miasto (°° . Ogólnie zastrzelenie cywili to tylko prowokacja samych Ukraińców.
- Gościu twierdzi że wszystkie sankcje są nałożone dlatego, że inne kraje są w zmowie i chcą zniszczyć Rosje (XD)
- On w pełni wspiera działania jego kraju, tak samo cała jego rodzina. I najlepsze: Jego 21letni kuzyn pojechał walczyć O WOLNOŚĆ ROSJI.

Pranie mózgu na najwyższym poziomie (,)
#wojna #ukraina #rosja
  • 16
  • Odpowiedz
@mattz_: nie przegadasz, to musisz latami robic tak jak rosyjska telewizja i ruscy ludzie, tam po kazdym prezydencie to placza Lenin do dzis zakonserwowany lezy, Stalin tez byl ale go zakopali finalnie
  • Odpowiedz
@Papier_Toaletowy: Nato wciaga dupa Rosje jak chce, dominacja calkowita w powietrzu, wywiad itp itd długo by wymieniac, jedynym zagrozeniem jest to , ze maja glowice nuklearne, dzieki #!$%@?*nemu Klausowi Fuchsowi i rodzince Rosenbergow ktorzy sprzedawali info do Radzieckich z budowy tego
  • Odpowiedz
@Papier_Toaletowy: podobnie mi mowil znajomy z Egiptu który ma dużo znajomych w Rosji xD ja mu tylko powiedziałem że ruski zawsze kłamią bo jako polska znamy Rosję jak mało kto i że na Ukrainie nie ma nazistow bo jako Polacy też znamy nazistow jak mało kto xD
  • Odpowiedz
  • 0
"Gościu twierdzi że wszystkie sankcje są nałożone dlatego, że inne kraje są w zmowie i chcą zniszczyć Rosje (XD)" Juz kilka takich komentow czytałem, spisek zachodu zeby rosja zdechla ale ono przetrwaja
  • Odpowiedz