Aktywne Wpisy

Lenalee +52
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
źródło: DSC00036
Pobierz
stam +134
#mecz proszę, niech ktoś światły mi wyjaśni, bo może ja się k---a nie znam, dlaczego za rękę Realu sędzia nie podyktował karnego, a anulował gola barcy po zagraniu ręką zawodnika, skoro w obu przypadkach ręka nie była celowym zagraniem, ale jednak poszerzyła obwód ciała?? To jest to drukowanie meczu czy tylko moja nieznajomość przepisow? XD

Wrzucam prosty przykład w pastebin:
https://pastebin.com/84t71rD3
Są na początku dwa testy, które korzystają z fixture, a później dwa testy, które z tego nie korzystają. I zgodzę się, że pierwsze dwa są odrobinę bardziej czytelne, ale co dalej? Jakie korzyści pojawią się przy większym korzystaniu, bo na razie nie rozumiem zupełnie.
Weźmy na przykład test API, zawsze będziesz potrzebował klienta oraz zestawu danych.
Jeżeli testujesz swoje API pod kątem nieuprawnionego dostępu, możesz stworzyć sobie kilku klientów: staff api client/super user api client/ anonymous api client/...
Tych klientów będziesz prawdopodobnie używał w całym swoim codebase. Nie musisz się bawić w szukanie z którego
A jesteś w stanie powiedzieć dlaczego są tam fixtury, które nigdzie nie są używane w tym pliku?
Na przykład 'orderfulfilldata'. Ctrl + F znajduje tylko jedną obecność tego stronga, w:
@pytest.fixturedef order_fulfill_data(order_with_lines, warehouse):np.tutaj: https://pastebin.com/FeGeeSnW
tak wiec wstrzykujac ta fixture do testu masz pewnosc ze
Dzięki mirku, ogarniam Wasze odpowiedzi i mam nadzieję, że już niedługo też będę chwalił fixtury.