Aktywne Wpisy
hitsmer +1248
Ostrzegam wszystkich przed @Kami123x
Jeden mirek już go wyjaśnił, dopisuje następne punkty:
1. Jedzenia z mopsu nie chce, bo za długo będzie czekał.
2. Jedzenia od caritasu czy brata Alberta nie chce, bo kościół.
3. Pracy na budowie nie chce, bo nie ma doświadczenia i siły.
4. Praca najlepiej tylko za komputerem, dziwnym trafem nie powiedział co umie przed tym komputerem robić, pewnie tylko czytać wypok.
5. Na czarno, żeby sobie zarobić
Jeden mirek już go wyjaśnił, dopisuje następne punkty:
1. Jedzenia z mopsu nie chce, bo za długo będzie czekał.
2. Jedzenia od caritasu czy brata Alberta nie chce, bo kościół.
3. Pracy na budowie nie chce, bo nie ma doświadczenia i siły.
4. Praca najlepiej tylko za komputerem, dziwnym trafem nie powiedział co umie przed tym komputerem robić, pewnie tylko czytać wypok.
5. Na czarno, żeby sobie zarobić

Nupharizar +382
Napisałem na jakiejś gówno stronce na fb, że dziecko sexmasterki popełni samobója, jak rówieśnicy dowiedzą się, czym zajmowała się jego matka. Taką wiadomość dostałem na priv xD
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi

Komentarz usunięty przez moderatora
ja się najbardziej boje samego faktu że miałbym walczyć za polskie jakby wybuchła wojna, nie samej wojny bo nie mam nic do stracenia XD
Tak to siedzisz w ciepłej piwnicy i wychodzisz tylko do pełnego sklepu po jedzenie i picie czy coś.
Przyjdzie wojna to w zależności od zniszczeń być może nie będziesz miał prądu, internetu, na sklepowych półkach będzie pusto i będziesz zmuszony wyjść z piwnicy.
I w przypadku wojny ten zwierzęcy instynkt będzie Cię zmuszał do walki o przetrwanie co dla przegrywa jest raczej mało atrakcyjną opcją.
Stąd moim zdaniem, przegrywy powinny bac sie wojny
Na Ukrainie do tej pory zginęło ze 2000 cywilów z 40 milionowego narodu co daje szanse jeden do 20 000 że to będziesz akurat Ty.
@cebularz_szkorbutnikowy: A więc nieporównywalnie większe, niż obecnie.
Więc znacznie wiieksze szanse będą na to ze stracisz dach nad glowa i bedziesz zmuszony gdzies podrozowac i szukac jedzenia/schronienia niz na to ze zginiesz i bedziesz miał fajrant