Aktywne Wpisy

zbrodnia_i_kawa +37
Jestem załamana. Laska zaszła w ciążę z chłopakiem, niby była rozmowa o dzieciach, o małżeństwie, przyszłości szerokopojętej. On najpierw mówi, że no fajnie, fajnie, dzidziuś. A po kilku godzinach przychodzi do niej, popłakał się i mówi, że on jednak nie da rady, że się muszą rozstać. Znowu, wielka niespodzianka, że seks przyniósł dziecko i co zrobić, no naprawdę, szok i niedowierzanie.
Panowie! Serio?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Panowie! Serio?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki

snorli12 +82
Dlaczego każda kobieca piosenka jest o uczuciach, związku, miłości, zdradzie ewentualnie seksie? #pytanie #pytaniedoeksperta #muzyka #radio #roxiecarbon #sanah

#gielda
@maniek74: już ustaliliśmy, że gówno wiesz więc 3maj się tam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maniek74: jestem tutaj codziennie więc nie wiem o czym piszesz.. Zawsze to samo powtarzasz, a co chwilę to punktuję to masz problem. Starałem się kiedyś w naszej rozmowie pokazać kierunek to wolisz teraz w każdym wątku napisać jakieś gówno, a nie umiesz zrozumieć, że ktoś może mieć rację z tym, że będzie spadać i spada.. Reasumując masz ból dupy o to, że ktoś gra na
Gdzie te wzrosty?! Umiesz patrzeć na wykres więcej niż 5D? Może oddał więcej, bo masz słabe oczy.
To maraton, nie sprint.
Coś jeszcze chcesz dodać? PS. US - > TIGR, JMIA - > eski i zamknij się już.