Wpis z mikrobloga

@maniek74: jak te małpy pompowaly GME to nie widziałem postów o bogdance bo było to wtedy gówno warte. Przyszedł czas na fundamenty to jest, ale ciężko mówić o fundamentach z milionowymi zadłużeniami.. Takie same gadanie.. Zero zadłużenia, masa kasy, Mercator i co? To gówno jest. I takim sposobem ciągle można coś wyciągać z szafy.. A teraz i tak pogodzić się Wam zostało z bessa.
@NCindex-15procent: ty gówno wiesz i gówno grasz, pojawiasz sie na tagu tylko w trakcie sesji spadkowych pisząc wysrywy ktore wskazują, że cieszy cie potencjalna strata jakiegos wykopka, w realnym zyciu pewnie jestes wyjątkowa wredna osoba
@fristajl: chyba czegoś nie zrozumiałeś.
@maniek74: jestem tutaj codziennie więc nie wiem o czym piszesz.. Zawsze to samo powtarzasz, a co chwilę to punktuję to masz problem. Starałem się kiedyś w naszej rozmowie pokazać kierunek to wolisz teraz w każdym wątku napisać jakieś gówno, a nie umiesz zrozumieć, że ktoś może mieć rację z tym, że będzie spadać i spada.. Reasumując masz ból dupy o to, że ktoś gra na
@NCindex-15procent: a ze jestes codziennie, to nie watpie, ale jak rośnie, to siedzisz cicho jak mysz pod miotła, przykład ostatnio w weekend straszyles ze banan otworzy sie -10% dwa dni byly spore wzrosty i nie dałeś zadnego wpisu a jak tylko pojawiła sie pierwsza czerwień, to zacząłeś smarować wysrywy
@maniek74: bo bardzo na to liczę wciąż na bananie. Wbij sobie już w ten łeb i nie powtarzaj, czekam na dobry moment na longa na GPW, kibicuję, że spadnie jeszcze i wejdę.
Gdzie te wzrosty?! Umiesz patrzeć na wykres więcej niż 5D? Może oddał więcej, bo masz słabe oczy.
To maraton, nie sprint.
Coś jeszcze chcesz dodać? PS. US - > TIGR, JMIA - > eski i zamknij się już.