Aktywne Wpisy
PSY_DELIC +236
Wypuścili ich!! Czy Iza zamówiła na śniadanie frytki i nuggetsy???
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
gymw8nhnzd +241
Śniadanie dla potężnego piramidziarza - nugetsy, frytki, trochę zwiędłej zieleniny, pomidorek, coca-cola
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Wiem, że to nie nowinka, ale szkoda, że kolejny tor wyścigowy będzie zamknięty (i jest znana data), by zbudować na tym miejscu... bloki lub markety.
Dla mnie to kawał s-----------a.
Zwłaszcza w czasach, gdzie te tory są potrzebne jak woda na pustyni - kierowców coraz więcej, samochodów też, a umiejętności pozostają na marnym poziomie...
Żelazna logika się kłania:
1.pozamykaj wsyzstkie tory w kraju
2.narzekaj na większą ilość wypadków na ulicach i na wariatów w BMW, którzy zabijają, niczym Max Damage, kobiety i dzieci z uśmiechem na twarzy.
Mieliby prawo mieć pretensje, gdyby kupili działkę w środku niczego, z dala od głównych dróg i dużych skupisk ludzkich, i tam postawiliby dom a rok później ktoś stworzyłby projekt toru wyścigowego tuż obok ich domu. Wtedy oni byli pierwsi i mogą czuć się oszukani.
Jak przychodzi jednak to torów, to zawsze jest odwrotnie. Zawsze na pierwszym miejscu są biedni pokrzywdzeni ludzie, którzy muszą słuchać hałasów samochodów a na drugim jest zły, śmierdzący
@white_duck: zastanowił mnie ten fragment, bo patrząc po ilości wyścigów (DTM), torów (Nurburgring, Sachsenring, Hockenheim), klubów (ADAC) i kilometrach autostrady mam wrażenie, że Niemcy są bardziej pod tym względem rozwinięci. Mogę się mylić, może liczby mówią co innego, niemniej...