Wpis z mikrobloga

ten mem jednak jest parwdziwy! widze to na przykladzie mojego brata, ktory jest szurem do kwadaratu - oczywiscie od pocztaku Covid twierdzil, ze wirusa nie ma, pozniej to byl wielki spisek, zaczipowanie ludzkosci, depopulizacja itp. Lubie otwierac swoje czakry, jego laska jest fanka totalnej biologii (jesli nie wiesz co to, to polecam przeczytac jpd!)

Teraz stal sie obronca Putina! wypisuje na facebooku, ze biedny Vlad jest prowokowany przez zachod!

Jezeli ruska propaganda tak swietnie dziala w Polsce to wyobrazcie sobie jak silna musi byc w samej Rosji!
Wstyd mi, ze mam tak glupiego brata!

#wojna #ukraina #szury #covid19
drGreen - ten mem jednak jest parwdziwy! widze to na przykladzie mojego brata, ktory ...

źródło: comment_1646130708dpO9OwXQ1dVWqHbMgAtHUU.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
@jakub-krzewicki: nie mam nic do jogi bo kazda forma cwiczen jest na pewno dobra dla zdrowia. rozciaganie w formie jogi jest pozyteczne, kontrola oddechu jest froma medytacji - same pozytywy!

moj brat jednak nie uprawia jogi tylko zaplacil kilkaset zlotych aby jakis #!$%@? mag otworyzl im czakry za pomoca jakis czarow!
  • Odpowiedz
@drGreen: Co masz do czarów? Tradycyjny okultyzm to też nie foliarstwo. Praktykuję trochę "magii" (tantry prawej ręki oraz interesuję się neopitagoreizmem renesansowym i kabałą) a jednak nie wierzę w antyszczep, chipowanie, depopulację i inne tam nowoczesne foliarskie fejki. No może przekładam jakąś starą książkę o Atlantydzie i będę tłumaczył taką o tarocie, ze względu na zapotrzebowanie u różnych ekscentrycznych hobbystów i możliwość sprzedaży - z czegoś w końcu trzeba żyć...
  • Odpowiedz
@jakub-krzewicki: takich jak ty, jeżeli mówisz prawdę jest promil promila, większość to debile co szkodliwie rozpowszechniają antynaukowy sposób myślenia, wychowują dzieci w tej głupocie i sami szkodzą innym takimi durnotami.
  • Odpowiedz
@iAmTS: A co śmieszniejsze, przed 2014 r. byłem ostrym onucem, fanem Arkony i wielbicielem szojguna ze względu na sympatię do kultury Mongołów i Tuwińców. Ale przekonałem się, że Puta i Szojgu to jednak kanalie. Po pierwsze: neoslawizm zakłada jedność wszystkich Słowian, a na logikę, jaką "jedność" robili Moskale wypowiadając wojnę Ukrainie? Permanentnie ją spieprzyli i rozbili partacze zamiast budować powoli, quasi-pokojowo gay-opsami. Po drugie, jak Puta rozwodził się z Ludmiłą,
  • Odpowiedz
@drGreen: niekiedy na fb wchodze na profile osob ktorzy powielaja ruska propagande i usprawiedliwiaja putina i zauwazylem ze wszyscy wczesniej wrzucali szurowska propagande. Sa to nie tylko osoby z Polski ale rowniez z Francji
  • Odpowiedz