Wpis z mikrobloga

Śmieszy mnie to mówienie, jakoby Ozjasz Goldberg okazał się tak naprawdę mieć rację XDD

Tak jakby cała beka nie była z tego, że robi laskę Rosjanom i Putinowi już od wielu lat, a swojego newsa poparł źródłem Russia Today, czyli największej anglojęzycznej tuby propagandowej dla kacapów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#korwin #rosja #ukraina #wojna #konfederacja
  • 14
  • Odpowiedz
  • 11
@Ulyssos A czym miał poprzeć, skoro mówił, że rosyjskie media twierdzą o pojmaniu? Nawet ukraińskie służby powoływały się na rosyjskie media.
  • Odpowiedz
@Ulyssos: Nie spodziewałem się, żeby neuropek mógł przynać się do błędu, ale moglibyście teraz chociaż zamknąć mordy.
I Te 20 plusów w 3 minute, wcale się nie zwołujecie
  • Odpowiedz
@Shadovek: w sensie te gdzie ktoś sprostowuje, że lincz nawet w gronie jego własnej partii był niesłuszny ?
no to to chyba coś innego niż wpisy o tym, że może tu się nie mylił ale ogólnie jest głupi
  • Odpowiedz
@Ulyssos: Korwin najpierw się pomylił, i podał info o 13 bohaterach, bez poddawania tego w wątpliwość, a potem się poprawił, że może jednak nieprawda i że da się to sprawdzić.
Później się potwierdziło.

Także jak zwykle lewak uwierzył w kłamliwy przekaz innego lewaka, a sam nie sprawdził jak było.
  • Odpowiedz