Aktywne Wpisy
jankowski90 +164
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
rales +266
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
Co to są za ludzie i kto im płaci? Co gorsza, sami poświęcają czas na szukanie "ruskich onuc" na prawej stronie xDDD
#rosja #wojna #ukraina #polska
A przede wszystkim uważam że Konfederacja powinna zostać zniszczona ~ Jarmuż Koran-Mękka.
@pracownik_magistratu: Konfederacja według lewaków to upada od 2 czy 3 lat i upaść nie może. Ostatni raz upadała według was, bo nie popierała wojny hybrydowej Łukaszenki i Putina i nie wpuszczała bez opamiętania imigrantów z Afryki stając się "przybudówką PiS".
Dzisiaj sami przyznajecie Konfederacji rację w tym sporze (przynajmniej mam taką nadzieję).
Sekta, normalnie sekta z tej Konfederacji.
Napisałem samą prawdę, polska gospodarska jest silnie uzależniona od gospodarki niemieckiej. Co potwierdzają dane z wymiany handlowej, eksportowej czy importowej, etc. Ewentualny kryzys w Niemczech odbije się również u nas. Takie są fakty.
@wojtas_mks: Zastosuje twój tok rozumowania. Sankcje blokowały również Węgry, a ich premier wprost napisał, że nie wciągnie swojego kraju do wojny. Przypomnij mi proszę, gdzie chciał udać się Bosak
@Trixie: Jestem wybitnie proeuropejski i nie łączę tymczasowych sojuszy z Europą. Dla przykładu od Rosji energetycznie w ogromnej mierze uniezależni nas najprawdopodobniej kraj spoza UE: Norwegia, a kraje wewnątrz UE jak Niemcy próbują nas w tym powstrzymać.
@wojtas_mks: Ty chyba nie rozumiesz, że Norwegia nie jest w UE jedynie na papierze, formalności i obowiązki mają takie jak reszta państw w UE, jeśli chcą być w schengen i z UE handlować.
Tak
@wojtas_mks: ty serio nie wiesz jak działa mechanizm weta w UE, prawda?
@Trixie: Rozumie. Wojtuś nie jest głupi, przyjaciele - wojtuś, po prostu, nie ma żadnych oporów przed kłamaniem wam prosto w ryj, o ile widzi w tym sposób na przepchnięcie narracji którą właśnie próbuje przepchnąć. Liberalne podejście @L3stko czy właśnie wojtusia do samego konceptu "prawdy" było na wypoku legendarne na długo przed wybuchem wojny na Ukrainie, przecież.
Komentarz usunięty przez moderatora
@wojtas_mks: no chyba nie za bardzo, jakby te złe Nimcy zastosowały weto, o które tak się plujesz, to już dawno byłoby po wszystkich sankcjach i innych działaniach ue
@MicroPepe: no na pewno, założę się, że pierwszy będziesz się sapał o to, że paliwo poszło w górę, a źli Ukraińcy zabierają nam pracę i są traktowani lepiej od Polaków
@MicroPepe: xdddd
@L3stko: powiedział koleś co mowił, że Konfederacja cały czas przestrzegała przed Rosją xddd
@MicroPepe: o posłuchałeś Ukraińców i już uciekasz, jak miło(。◕‿‿◕。)