Wpis z mikrobloga

W tym wszystkim nie zapominajmy o największej krzywdzie, jaką Putin wyrządził NAM i to już TERAZ. Siłą rzeczy spowodował wzrost poparcia PiSu, a być może zapewnił nawet Kaczorowi zwycięstwo w przyszłorocznych wyborach, które przez pandemię i kryzys mógłby przerżnąć z hukiem
#ukraina #wojna #polska #polityka
Lolenson1888 - W tym wszystkim nie zapominajmy o największej krzywdzie, jaką Putin wy...

źródło: comment_1646031081ri0eLciaQD7K8kyP1pJbje.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@karooola: a po co mieliby sie pchać teraz do rządzenia. PiS im sprawił podwyżki jako posłom i senatorom, dał wyrównania do nowego ładu. Gdyby opozycja wygrała w przyszłym roku i by ujrzała jak wielką górę obornika mają do sprzatania to by się chyba do dymisji podała. Sam bym nie chciał wygrać mając w głowie jaki jest stan służby zdrowia, oświaty, obrony narodowej, ZUS'u, jak wielki zaciągnięty jest dług.

Wyobraź sobie
  • Odpowiedz
@karooola: co ty w ogóle za głupoty opowiadasz. Widocznie śledzisz tylko pisowskie gadzinówki i słyszysz jak to rząd daje radę. Zobacz gdzie teraz jest Hołownia.
  • Odpowiedz
@pikus88: hej, a czy ja gdzieś napisałam, że pis jest wspaniały? Trochę nadinterpretujesz. Po prostu, uważam (to moje zdanie i mam do niego prawo), że opozycji jest potrzebny dobry lider. Tak, jak kiedyś Tusk pociągał za sobą tłumy - teraz sama jego osoba nie zadziała. Tyle. Wystarczy zobaczyć na Owsiaka, gdzie zaprowadziła go jego charyzma - orkiestra mimo upływu lat nadal bije kolejne rekordy. Tyle i aż tyle :)
  • Odpowiedz