Wpis z mikrobloga

@xdnajax: naczy wiesz, ja moge nie byc miarodajny bo pomimo 40+ to ja sie pewnie mocno od tych przecpanych 18latkow nie roznie, zwlaszcza na jakichs imprezach elektronicznych ( )

Powiem tak, z jednej strony jak trafisz do jakiegos klubu bardziej spokojnego jakis rock i takie klimaty, to jest spora szansa na n--------h 30-40 latkow ktorym kryzys wieku sredniego kazde o---------c jeszcze gorszy szajs niz tym z 18 na karku.

Kiedys takim spokojniejszym klubem byly schody do nikad, maniana to sie zrobila bardziej chyba milfiana, sporo lokali spadlo z rowerka w ostatnie 2 lata i ciezko cos konkretnego napisac. Moze recepcja i kluby
  • Odpowiedz
  • 0
@PurpleHaze: W sensie próbuje znaleźć coś bratowej która przyjeżdża z koleżankami na weekend i nie będzie miała za bardzo czasu testować, a ja sama jej nie polecę niczego co mogłoby ją zainteresować bo moje klimaty to właśnie tfr, ciało czy inne ćpuńskie nory XD
  • Odpowiedz
@xdnajax: znajome swego czasu bywaly w czarnym kocie (to wlasnie ten pasaz przy neonach), ale jak tam aktualnie to wyglada to nie wiem.
Btw jak fajne te 30 to moze wpadne ( )
  • Odpowiedz