Wpis z mikrobloga

Podsumowując. Uważasz że kapitaliści popierają socjalizm a dowody na to
1. Jakiś miliarder, chyba Rockefeler ale w sumie to nie wiesz kto, zapłacił za namalowanie obrazu na którym był Marks który był pozytywnie przedstawiony, ale właściwie to nie wiesz co w ogóle było na tym obrazku
2. Miliarderzy twoim zdaniem chcą żeby ich opodatkować i okraść żeby rozdać biednym, bo to spowoduje że będą mieli mniejszą konkurencję.
  • Odpowiedz
Odchodzisz od tematu. Miałeś jakoś uzasadniać to że kapitaliści popierają socjalizm i jakoś nic. Zarzucasz mnie korwinizmami-karonizmami gdzieś jakby z innego wątku.

To teraz socjalizmem już są wysokie podatki dla biednych?

@M_xxx: No i to były rzeczy related.

Opodatkowanie ("okradzenie") samych siebie celem redystrybucji? Bo to właśnie napisałeś. Że podatki na redystrybucję
  • Odpowiedz
Podsumowanie:

* poparcie dla wysokich podatków w ogóle

@milymirek: Wcześniej mówiłeś że socjalizm jest wtedy kiedy podatki idą na redystrybucję, a teraz kiedy podatki są wysokie w ogóle.
Niech twoje obie półkule mózgowe uzgodnią ze sobą wspólną wersję a potem pisz, będzie
  • Odpowiedz
Co mnie to k---a obchodzi jaki elektroat interesuje Mencwela. Miałeś pokazać jacy to kapitaliści popierają socjalizm i niby czemu.

@M_xxx: Nic nie miałem, zobacz na temat, pod którym piszemy. Przypomniałem ci temat, pod którym piszemy.
Skręciłeś temat, bo od razu wyszło, że już w samym temacie piszesz bzdury.
  • Odpowiedz
Czyli dobrze napisałem, twoim zdaniem miliarderzy chcą żeby ich okradać i rozdawać ich pieniądze. No logiczne w c--j.

Wcześniej mówiłeś że socjalizm jest wtedy kiedy podatki idą na redystrybucję, a teraz kiedy podatki są wysokie w ogóle.

Niech twoje obie półkule mózgowe uzgodnią ze sobą wspólną wersję a potem pisz, będzie prościej.

@M_xxx: Już o tym pisałem, jak masz pamięć złotej rybki to
  • Odpowiedz
Nie podaję definicji, tylko podstawowe składowe, które podobają się wielkim kapitalistom.

@milymirek: I tą składową która podoba się kapitalistom jest okradanie tychże kapitalistów żeby rozdać innym?

Twoim zdaniem zabranie biednemu żeby dać bogatemu to też socjalizm?

A ty jak byś
  • Odpowiedz
Gdybym napisał że wolność jest dla debili użyłbyś cytatu ze mnie, zamiast sobie zmyślać.

Śmieszy mnie gdy Korwin czy Mentzen mówią że celują w elektorat debili, i każdy kuc myśli że to nie chodzi akurat o niego.

@M_xxx: Kuc to zwolennik wolności, ty tutaj zasugerowałeś, że kuc to "elektorat debili".
To
  • Odpowiedz
Kuc to zwolennik wolności

@milymirek: Nie. Kuc to zwolennik paróweczkowych teorii ekonomii, Korwina ect.

Np. ty jesteś kucem myślącym że kapitaliści popierają socjalizm czego nie umiesz uzasadnić i starasz się zmienić
  • Odpowiedz
@M_xxx: Widzę że cały czas omijasz szerokim łukiem główny temat, w którym miałeś pełny blamaż, czyli to do kogo przemawiał Mentzen, a o tym założyłeś cały ten watek i temat. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@milymirek: Ani trochę, pokazując że nie umiesz uzasadnić idiotycznej tezy że kapitaliści popierają socjalizm, jednocześnie udowadniam że kucami są debile, którym tego typu brednie da się wcisnąć bo nie znają świata z innych źródeł niż skrajnie prawackiej propagandy. Nawet do j-----j wikipedii nie zajrzą.
  • Odpowiedz
Socjalizm to prorobotniczość.

A zdajesz sobie sprawę że ŻADEN socjalista nie podziela nawet twojej definicji socjalizmu?

Całe twoje obalanie poglądów socjalizmu nie jest obalaniem poglądów socjalizmu tylko twoich urojeń.

@M_xxx: Tylko że to jest utopijna wizja socjalizmu, która nie wydarzyła się na planecie Ziemia i istotami zwanymi ludźmi.
Musielibyście podmienić zasady fizyki i zastąpić ludzi soc-robotami, żeby ta wasza utopijna wizja i "definicja" miała coś wspólnego z
  • Odpowiedz