Aktywne Wpisy
IdillaMZ 0
#usa duzo na temat problemow stanow Pasa Murzynow, czyli glownej koncentracji czarnych, mowi poparcie calej reszty ludnosci dla Republikanow, mimo niemal 100% poparcia, polnocnokoreanskich wynikow ludnosci czarnej dla Demokratow
#bekazprawakow #korwin #mentzen #konfederacja
1. Jakiś miliarder, chyba Rockefeler ale w sumie to nie wiesz kto, zapłacił za namalowanie obrazu na którym był Marks który był pozytywnie przedstawiony, ale właściwie to nie wiesz co w ogóle było na tym obrazku
2. Miliarderzy twoim zdaniem chcą żeby ich opodatkować i okraść żeby rozdać biednym, bo to spowoduje że będą mieli mniejszą konkurencję.
@M_xxx: No i to były rzeczy related.
@milymirek: Wcześniej mówiłeś że socjalizm jest wtedy kiedy podatki idą na redystrybucję, a teraz kiedy podatki są wysokie w ogóle.
Niech twoje obie półkule mózgowe uzgodnią ze sobą wspólną wersję a potem pisz, będzie
@M_xxx: Nic nie miałem, zobacz na temat, pod którym piszemy. Przypomniałem ci temat, pod którym piszemy.
Skręciłeś temat, bo od razu wyszło, że już w samym temacie piszesz bzdury.
@M_xxx: Już o tym pisałem, jak masz pamięć złotej rybki to
@milymirek: I tą składową która podoba się kapitalistom jest okradanie tychże kapitalistów żeby rozdać innym?
@M_xxx: Kuc to zwolennik wolności, ty tutaj zasugerowałeś, że kuc to "elektorat debili".
To
@M_xxx: Kręcisz się w kółko, tutaj o tym napisałem:
https://www.wykop.pl/wpis/64048055/#comment-227024501
@milymirek: Nie. Kuc to zwolennik paróweczkowych teorii ekonomii, Korwina ect.
Np. ty jesteś kucem myślącym że kapitaliści popierają socjalizm czego nie umiesz uzasadnić i starasz się zmienić
@M_xxx: Tylko że to jest utopijna wizja socjalizmu, która nie wydarzyła się na planecie Ziemia i istotami zwanymi ludźmi.
Musielibyście podmienić zasady fizyki i zastąpić ludzi soc-robotami, żeby ta wasza utopijna wizja i "definicja" miała coś wspólnego z